Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Még reménykedhetek?

Még reménykedhetek?

Figyelt kérdés
Dec 19. volt a ciklusom első napja, a ciklusaim általában 28 naposak, peteérés előtti napon illetve másnap is együtt voltunk. Ma reggel teszteltem negativat, tudom, hogy a nem vartig még van 2 napom, de már nagyon türelmetlen voltam. 5 nappal ezelőtt erős menstruációs gorcseim voltak, es derékfájás, reménykedtem hogy talán beágyazódás de a tegnap óta ezek a tünetek megszűntek. Már 3 éve próbálkozunk sikertelenül, nagyon elkeserít ez az egész. Közületek volt valaki hasonló helyzetben?
2018. jan. 14. 10:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem tesztelj újra! Egyébként tudom figyelmedbe ajánlani a trimeszter tanít és nem reklámozás miatt írtam csak, mert sok ismerősöm volt hasonló helyzetben és teherbe estek a segítségével :)
2018. jan. 14. 12:04
 2/8 anonim ***** válasza:
Tablettát** bocsánat
2018. jan. 14. 12:05
 3/8 anonim ***** válasza:

Teljesen felesleges volt tesztelni. Minek kell kínozni magad, miért nem lehet türelmesnek lenni (akkor is ha már évek óta valaki próbálkozik)? Ha összejön a baba, akkor a teszt pozitív fog lenni, ha megtörténik a beágyazódás és elkezd termelődni a hcg, amiből kellő mennyiség lesz a szervezetben, hogy mutatkozzon a tesztnél. De ha ezt meg sem várod, akkor ne várj csodát. Ha megjön a menzeszed rendesen, akkor nem vagy terhes. Ha nem jön meg, akkor lehet reménykedni, utána érdemes tesztelni. De ha még támpontod sincs, mert még a vérzésed nem is aktuális, akkor nem kell tesztelni!

Ha terhes vagy, pozitív fog lenni a teszt. De ehhez idő kell, amit meg türelmesen ki kell várni. Szorítók teljes szívemből, hogy ennyi idő után végre összejöjjön Neked, de tényleg ne tesztelj időnap előtt, mert nincs értelme! Negatív teszt még lehet pozitív, de idő kell mindennek. Ha meg nem vagy terhes és minden rendben van veled, úgyis meg fog jönni a vérzésed és akkor úgyis tudod, hogy mi a helyzet.

2018. jan. 14. 12:29
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia!Ugyan így vagyok mint te.Mi is három éve próbálkozunk,eddig sikertelenül.Nekem hosszabbak a ciklusaim,és én majd csak jövőhét vége felé nem várom,de semmi tünetem sincs.

Szerintem tesztelj a nemvárt napon vagy esetleg utána 1-2 nappal ha nem jön meg,így talán elkerülöd a csalódást.

Hidd el tudom mit érzel,tudom hogy türelmetlen vagy,de magadnak ártasz azzal hogy idő előtt tesztelsz.

Én megfogadtam hogy idő előtt nem fogok tesztet csinálni mert elegem van a negatív tesztekből.Kívánom neked hogy összejöjjön a baba,és a következő teszt két csíkos legyen.

2018. jan. 14. 13:24
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, remélem nem jön meg, ha így lesz pár nap múlva tesztelni fogok még. Kedves utolsó én is szívből kívánom neked a két csíkos eredményt! :)
2018. jan. 14. 13:43
 6/8 anonim ***** válasza:

Köszönöm szépen,jó lenne már pozitívat tesztelni.

Kedves kérdező azért majd írd meg mi lett a teszt eredménye.Nagyon drukkolok!🙂

2018. jan. 14. 14:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia! Egy kis reményt adnék azoknak akik 3 éve próbálkoznak. Az én történetem az, hogy sosem teszteltem mensi előtt, meg is jött mindig időben. Ebben a hónapban lett volna az átjárhatósági vizsgálatom, aztán kezdtük volna az inszeminációt. Több mint egy hét múlva mertem csak tesztelni. Hát majdnem leesett róla a második csík. Szóval ezzel csak azt szeretném mondani, hogy van abban valami, hogy nem szabad rágörcsölni a témára. Én is minden hónapban reménykedtem.. most mikor tudtam,hogy tuti el vagyok záródva, elengedtem a dolgot. Csodák márpedig léteznek!! Sose adjátok fel csajok! De csak lazán! Sok sikert!!
2018. jan. 16. 19:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező mi újság veled?Teszteltél?
2018. jan. 22. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!