Befolyásol valamit a terhességben, hogy eleinte annyi tűnetem volt, hogy ki volt száradva a szám meg fáradtabb voltam és sajna ittam bort bár nem sokat meg hajat festettem meg 2 szem algoflexet vettem be?
Ha ne adj Isten van is valami, akkor nem ezzel okoztad.
Algoflexet szabad amúgy is, éppen nem kettesével, de alkalmanként..hajat festeni is szabad, csak beszagolni nem jótékony. A borról meg annyit, ha minőségi vörösborról van szó, ami tudja mi a szőlő, akkor heti egy-két alkalommal 1 dl vacsihoz jót is tesz..vérszaporító hatású.
Ha pedig túl korai a terhesség a 10-12. hétig nem sok kapcsolat alakul ki kémiailag közted és a baba közt..ahhoz kell a placenta is ami kb. a 12. hétre alakul ki.
Emellett mostantól jobban vigyázz és óvatosan mindennel...
keresd fel a dokidat és majd elküld a megfelelő vizsgálatokra.
előző válaszolónak
Hu de jó ,hogy felvetődött ez a kérdés.Én is érintett vagyok ,ugyanis külföldön voltunk,jól éreztük magunkat és ittam is.
Nagyon kérlek írd meg ,honnan tudod ezt a placenta dolgot ,mert iszonyuan idegesít,hogy ártottam a babának és a válaszod egy kicsit megnyugtatott.
Soha nem ittam,se előtte se utána.
Nagyon kösz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!