Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Befolyásol valamit a terhesség...

Befolyásol valamit a terhességben, hogy eleinte annyi tűnetem volt, hogy ki volt száradva a szám meg fáradtabb voltam és sajna ittam bort bár nem sokat meg hajat festettem meg 2 szem algoflexet vettem be?

Figyelt kérdés
És most úgy néz ki hogy biztos hogy terhes vagyok! Szerintetek lehet baja a babának?
2008. okt. 26. 11:18
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha ne adj Isten van is valami, akkor nem ezzel okoztad.

Algoflexet szabad amúgy is, éppen nem kettesével, de alkalmanként..hajat festeni is szabad, csak beszagolni nem jótékony. A borról meg annyit, ha minőségi vörösborról van szó, ami tudja mi a szőlő, akkor heti egy-két alkalommal 1 dl vacsihoz jót is tesz..vérszaporító hatású.

Ha pedig túl korai a terhesség a 10-12. hétig nem sok kapcsolat alakul ki kémiailag közted és a baba közt..ahhoz kell a placenta is ami kb. a 12. hétre alakul ki.

Emellett mostantól jobban vigyázz és óvatosan mindennel...

keresd fel a dokidat és majd elküld a megfelelő vizsgálatokra.

2008. okt. 26. 11:24
 2/4 anonim ***** válasza:

előző válaszolónak

Hu de jó ,hogy felvetődött ez a kérdés.Én is érintett vagyok ,ugyanis külföldön voltunk,jól éreztük magunkat és ittam is.

Nagyon kérlek írd meg ,honnan tudod ezt a placenta dolgot ,mert iszonyuan idegesít,hogy ártottam a babának és a válaszod egy kicsit megnyugtatott.

Soha nem ittam,se előtte se utána.

Nagyon kösz.

2008. okt. 26. 11:36
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!!! max 4 hetes lehetek még de most akkor megnyugodtam!Akkor még nem tudtam hogy terhes vagyok!
2008. okt. 26. 14:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! Nyugodj meg, egy genetikus nekünk is azt mondta, hogy az első két hétben /vagyis a mensi napjáig/ nincs kémiai kapcsolat mama és baba közt. Szóval nem árthattál a babának vele. Jó egészséget!
2008. okt. 26. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!