Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért fáj a mellbimbóm?

Miért fáj a mellbimbóm?

Figyelt kérdés

sziasztok! Nem akarok semmit beképzelni és tudom nem vagytok biológiai terhestesztek, csak érdekel, hogy akinek rendszeres pms tünete volt, volt-e olyan hónapja amikor kifejezetten csak a mellbimbója fájt, és mi lett a vége mens vagy baba?

Most vagyok a dpo 10. napján. A dpo 7. napján este elkezdett fájni először csak a bal oldali mellbimbó, másnapra a jobb oldali is. Nekem mens előtt mindig 7-6nappal már rettenetesen fáj a mellem, ezzel együtt a bimbóim is. Most az a fura, hogy elmaradt a mellfájdalom. Voltak nyilalgató érzéseim, amik átsugároztak a hüvelyem illetve a gát felé. Voltam már terhes, de akkor apró szúrkálásokat éreztem, nem ilyet. Gondolom csak a testem viccelődik velem.

Tesztelni csak a kimaradás után egy nappal fogok, nincs tesztem se, szóval ezt kifogom bírni.

Várom a pmsben szenvedők válaszait náluk mi volt akkoriban a különbség terhesen és nem terhesen.

2018. jan. 11. 11:26
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Valamikor néha fájtak a mellbimbóim mensi előtt, valamikor nem. Amikor teherbe estem, éppen fájtak, de ugyanúgy mint mensi előtt.

Nem alapoznék erre. A legelső tünet a mensi elmaradása :)

2018. jan. 11. 12:16
 2/2 A kérdező kommentje:

Sajnos nehéz, nem beképzelni minden új és szokatlan változásba ami eddig nem volt jelen. Természetesen nem reménykedem mivel az előző terhességeket is megéreztem most semmi. Csak furcsa ezaz új pms tünet.

Köszönöm a válaszodat.

2018. jan. 12. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!