5 nap múlva nem várom, lehetek még terhes?
Figyelt kérdés
Teszt negatív volt és a melleim már nem feszülnek. 5 nap van a nem vártig de semmi tüneteim nincs :(2018. jan. 10. 15:34
1/10 anonim válasza:
Akár. De 5 nap sok, simán megjöhet addig. Felesleges volt ilyenkor tesztelni.
2/10 A kérdező kommentje:
Pont most voltam pisilni és a papíron halvány rózsaszínű folyás volt. Lehet hogy most van a beágyazódás? Nem késői? Mert pé-m 1.én volt az tuti
2018. jan. 10. 16:15
4/10 anonim válasza:
A beágyazódás 12-14 napot ölel fel,semmiképpen se lenne késői,ha nem jön meg addigra,akkor 15-én tesztelj még egyet.
5/10 A kérdező kommentje:
Hát nagyon bízom benne hogy nem jön meg. Azért kicsit félek mert 1 éve volt egy vetélésem késői peteérésből. Bár mensivel kiürült de borzasztóan fájt.
2018. jan. 10. 17:34
6/10 anonim válasza:
Reméljük,most szerencséd lesz! :)
7/10 anonim válasza:
Nekem pont a 9 dpon volt egyik babámmal beágyazódásos vérzésem!! Megy a drukk!!! :)
8/10 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok, köszönöm :)
Van egy 3 éves kislányom akivel beágyazódási vérzésem volt, puffadás esténként és hőhullámok is voltak. Nem várt előtt 2 nappal pozitív teszt lett. Minden terhesség más és gondolom az előtte lévő idő is. Bízom a babában:)
2018. jan. 10. 21:20
9/10 A kérdező kommentje:
Ma reggel pozitív lett a tesztem. :)
2018. jan. 12. 11:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!