Negatív vércsoportú párnak lehet közös gyereke?
Igen.
Nagyon keverik a szezont a fazonnal itt sokan.
Vercsoportban mindegy ki milyen, immunológiailag lehet összeferhetetlenség
Az rh összeferhetetlenség anya es magzat kozt lehet tobbedik babánál, de már rég van Anti D szuri amit szülés után megkapsz 72 órán belül
1# vagyok
Akkor nem varnank mi sem most gyereket a párommal😂😂 jot nevettem(komolyan, tudom h viccelsz):D
Parom AB- én A- kedves kérdező. Szval lehet gyereketek.
Második vagyok
Én rh- vagyok a férjem rh+ ez az a kombó ami nem mindig jó.
Ha jól rémlik terhességek alatt 4szer volt ellenanyagszűrés. A legelső terhességnél elvetéltem,egyből kaptam antid szurit. 3 gyerekünk van, szülés után nézték a vércsoportjukat és mivel rh+ mind a 3 gyerek és mindegyik után kaptam antid szurit,hogy a következő terhességnél ne legyen abból gond,hogy az antitestjeim támadják a babát. Viszont ha ellenanyagokat termelne a szervezetem a baba ellen akkor is vannak már megoldások, ellentétbe a régi időkkel amikor még ezekkel a dolgokkal nem voltak tisztába. Viszont neked ilyenektől nem igazán kell tartanod mivel mind a ketten negatívok vagytok,amikor terhes leszel akkor egy vércsoport meghatározást fognak kérni az apától is és aggodalomra semmi ok mert negatív szülőknek negatív babájuk lesz.
De amúgy a teherbeesést abszolút nem befolyásolja ez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!