Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Raknátok fel nekem még halvány...

Raknátok fel nekem még halvány csíkoz pozitív terhességi tesztjeiteket, amikor tényleg pozi lett, és hogy a ciklus hányadik napján csináltátok?

Figyelt kérdés
Nagyon várom-köszönöm :)
2010. jún. 4. 18:36
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Bocsi,de mi örömöd van abban,ha halványan + teszteket nézegethetsz?

Nekem nagyon halvány volt 1,5 éve, a ciklus 28. napján (a fogamzásgátló 25 napos ciklusokat csinált,és amikor szeptember végén abba hagytam a szedését,október végén már halvány + volt a teszt) 1 hónapja,a nemvárt napon(30. ciklusnap) lett halvány + a teszt,de olyan halvány,hogy a párom azt mondta,negatív,de én láttam. És tényleg + volt, csak sajna most hét elején elment a baba.

2010. jún. 4. 20:40
 2/4 anonim ***** válasza:
2010. jún. 4. 20:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez volt az elsőm, a 11. DPO-n, a ciklus 21. napján (25-28 naposak voltak a ciklusaim)

[link]

Ez pedig az összes, amit az első utáni egy hétben csináltam, az utolsó a 15. DPO-n készült, az elmaradt mensim után egy nappal, csak véletlenül rosszat írtam rá:

[link]

2010. jún. 5. 08:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Jajj :) Nagyon szépen köszönöm a képeidet (utolsó válaszoló :)) -azért kértem,hogy rakjatok fel ilyeneket,hogy majd legyen mihez viszonyítanom,ha itt az idő :) nekem jövő hét szerda-csütörtök,amikor mutatnia kell a tesztnek már valami :)-ma is csináltam,de ma még korai volt nagyon zerinte,mert ma vagyok a 7. dpo-n..kb :)
2010. jún. 5. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!