Raknátok fel nekem még halvány csíkoz pozitív terhességi tesztjeiteket, amikor tényleg pozi lett, és hogy a ciklus hányadik napján csináltátok?
Figyelt kérdés
Nagyon várom-köszönöm :)2010. jún. 4. 18:36
1/4 anonim válasza:
Bocsi,de mi örömöd van abban,ha halványan + teszteket nézegethetsz?
Nekem nagyon halvány volt 1,5 éve, a ciklus 28. napján (a fogamzásgátló 25 napos ciklusokat csinált,és amikor szeptember végén abba hagytam a szedését,október végén már halvány + volt a teszt) 1 hónapja,a nemvárt napon(30. ciklusnap) lett halvány + a teszt,de olyan halvány,hogy a párom azt mondta,negatív,de én láttam. És tényleg + volt, csak sajna most hét elején elment a baba.
2/4 anonim válasza:
3/4 anonim válasza:
4/4 A kérdező kommentje:
Jajj :) Nagyon szépen köszönöm a képeidet (utolsó válaszoló :)) -azért kértem,hogy rakjatok fel ilyeneket,hogy majd legyen mihez viszonyítanom,ha itt az idő :) nekem jövő hét szerda-csütörtök,amikor mutatnia kell a tesztnek már valami :)-ma is csináltam,de ma még korai volt nagyon zerinte,mert ma vagyok a 7. dpo-n..kb :)
2010. jún. 5. 10:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!