A kamaszpanasz nevezetű oldal mennyire megbízható?
Több kérdést is elolvastam a szakértő válaszol c. rovatban. Ott minden alkalommal azt írta a "doktornő', hogy behatolás nélkül nem lehet teherbe esni. Ellenben a "Lehetek terhes, ha..." c. cikkben (ami szintén ezen az oldalon van fenn) ezt az információt találtam:"Amennyiben nem történik behatolás (tehát tényleges aktus), de például ujj közvetítésével sperma jut a hüvelybe, a terhességre akkor is van esély."
Most akkor mi a helyes válasz? Mennyire megbízható az oldal? (Azért ebben a kategórában teszem fel a kérdést, mert a kételyem ezzel kapcsolatos, ha kérdésem nem is). A válaszokat előre is köszönöm!
Tök mindegy mi hatol be spermával, lehet terhes.. És szigorúan nézzük történik behatolás...
Megbízható, csak nem nézi elég ostobának a kamaszokat.. Hogy képeswk spermáa ujjal magukba/ barátnőjükbe nyúlkálni..
Mert ugye ez nettó ostobaságra utal
#2essel egyet értek.
30 leszek, a kelleténél picivel több szexuális partnerrel a hátam mögött. De soha senkinek eszébe nem jutott g...s kézzel belém nyúlkálni. És nekem se...
3#
A doktornéni ezzel a mesterséges megtermékenyítés létét is cáfolja.
Tök egyszerű: juthatott élő sperma be a hüvelybe? Igen-nem.
Spermás kézzel ujjaztok: igen.
Bedugta gumi nélkül: igen (akkor is, ha nem élvezett el!)
Megfogta a péniszt, aztán bedugta az ujját: nem.
Azt meg tessék végre tudomásul venni, hogy a szex azért élvezet, mert ezzel is a szaporodás elősegítése a természet célja. Vagyis: teljesen 100000%-os csak az, ha nincs szex. Ezért ne szórakozzanak gyerekek egymás pisiléjővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!