A melleim érzékenyek peteérés óta, pedig csak menstruációkor szokott az lenni, akkor is enyhén.
2018. jan. 6. 11:35
2/13 anonim válasza:
Késik már? Ha igen, akkor tesztelj. A többi tünet nem számít.
2018. jan. 6. 11:48
3/13 anonim válasza:
Ezek nem tünetek. Egy nő testében millió dolog megy végbe peteéréskor menzeszig, hol megérezzük egy-két töredékét, hol nem. Szóval ha nem jön meg akkor teszt. Minden más csak értelmetlen tippmix.
2018. jan. 6. 12:11
4/13 anonim válasza:
Nem értem,ha ezelőtt 2 hete menstruáltál és most van peteérésed,akkor mikor eshettél volna teherbe?
2018. jan. 6. 12:14
5/13 A kérdező kommentje:
December 31én volt peteérésem.
16.ára nem várom.
2018. jan. 6. 12:27
6/13 anonim válasza:
16 még hol van? Még a világon SEMMI nem jelezhet "terhességet" ugyanis még nem is lehetsz az, ha csak 10 nap múlva jönne meg. Konkrétan még se petezsák, semmi nem lehet benned.....miért jelezne bármi is terhességet?!
2018. jan. 6. 13:06
7/13 anonim válasza:
A beágyazódás kb.14 napig tart.Nem véletlenül mondják,hogy 2 hét elteltével mutat csak biztosat a teszt.
A megtermékenyített petesejt az első 5-7 napban vándorol a méhig.Majd 1 újabb hétig tart nála a beágyazódása.
És ezután kezdi termelni a hcg-t a szervezet.És ekkortól mutathat pozit a teszt.
2018. jan. 6. 13:11
8/13 anonim válasza:
Én keddre nem várom,nincs mell fájdalom,pedig mindig szokott lenni,valaki hasonló?
2018. jan. 7. 06:22
9/13 anonim válasza:
utolsó, ezeknek sincs értelme.....ha valakinek hasonló van akkoor mi van, mindketten terhesek vagytok? Ugyan már..
Tessék megjegyezni: a hasszurka, mmellfeszülés, van, nincs, fáradtság, pici émelygés, van, nincs, MIND premens ÉS koraterhes tünet! Olvasd el a 2. választ.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!