Mennyire számít az ovulációs tesztnél, hogy mennyivel elötte pisiltem, illetve, hogy mikor ittam utoljára elötte?
Figyelt kérdés
45 perccel elötte pisiltem kb, de úgy tünt, hogy elég koncentrált a vizeletem.2018. jan. 5. 13:38
1/5 anonim válasza:
En sosem tartottam vissza.
Ha elotte fel.oraval voltam akkoris megcsináltam.
Napi 2x teszteltem dél és délután fele
Mindig mutatta igyis(fontos h 20asnál ne legyen se gyengébb se erősebb a tesztcsík) es fastest.hurol rendeltem
2/5 anonim válasza:
Nekem se szamitott! Ugyan olyan eros volt a teszt.
Mindegy h 2 orat tartottam vissza vagy amit 10 perc utan kipreseltem. :)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Lenne még egy kérdésem! A tegnapi tesztem teljesen megatív lett, tehát csak a kontroll csík jelent meg rajta. A main már a tesztcsík is megjelent halványan. Ez azt jelenti, hogy elkezdődött az ovuláció? Tudom, hogy csak akkor számít pozitívnak, ha a tesztcsík ugyanolyan vagy erősebb, mint a kontroll csík.
2018. jan. 5. 20:23
4/5 anonim válasza:
Valoszinu hogy az lh elkezdett emelkedni.:)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm:).
2018. jan. 7. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!