Mennyi esely van arra hogy terhes vagyok?
26,475%, de lehet pár ezrelékkel kevesebb.
Anyuka, a spermiumokat kevered a HIV vírussal, ellenben spermáék elvannak a szabad levegőn addig, amíg a kanos urad visszatereli a gyíkot a picsulába. Ebből bizony lehet a négyhósodnak kistesója.
(Amúgy mindig hitetlenkedtem, amikor szülészet gyakorlaton egy nőgyógyász azt mondta, hogy egyes kismamák azzal sincsenek tisztában, hány lyuk van a lábuk között, nemhogy védekezésről meg hasonlókról... Mióta időszakosan gyk-zom, már nem is tűnik ez hihetetlennek.)
Elég jó esélyed van rá, lehet, hogy csak korán teszteltél, ha később ágyazódott be.
Két hét késés után mindenképpen érdemes dokihoz menni, akkor is, ha nem vagy terhes. Más is okozhatja.
Ha nem akarsz gyereket, védekezel. Ez a kivette-betette dolog meg..
észnél nem voltál, az biztos.
Ez a kérdés már volt.
Akkor is azt írtuk,hogy lehetséges így teherbe esni.
Nem látunk beléd,így biztosat senki sem fog tudni neked mondani.
Nem értem,hogy tapasztalt,gyakorlott anyukaként,hogy -hogy magyarázni kell még valakinek,hogy hogyha egy ondós pénisz a hüvelyébe kerül,akkor elég nagy esély van a teherbe esésre.A terhességhez peteérés és sperma kell,de ezt már neked is tudnod kellene.
De,látom a férjednek sincs több esze nálad.
Ha kimész a kertbe locsolni,slaggal.Miután végzel vele és elzárod a csapot,marad a csőben még víz?Vizes marad belül..?
Ha erre tudod a választ,ami teljesen egyértelmű,akkor a kiírt kérdésre is tudnod kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!