40 éves vok. Ovulációkor voltunk együtt, párom belémélvezett, de én voltam felűl, azonnal kifolyt, utána tusoltam. Hány% hogy terhes lehetek?
Figyelt kérdés
2017. dec. 31. 19:28
21/29 anonim válasza:
Tudod te, hány cseléd lett terhes a mosókonyha falának döntve? Pedig volt mosakodás utána.
22/29 anonim válasza:
16 és 50 évesen sem változnak a válaszok..
"Tudolás" nem védekezés..
Az sem, hogy ki van felül..
Vicces is lenne
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
24/29 anonim válasza:
Ugyanugy teherbe eshettél mint egy 31-2-3 éves nő! Ha sikerült és jól elkapott pillanat volt ez az ovu akkor teherbe eshettél. Minden csepp nem folyik ki belőled. 40 évesen ilyet azért tudnod kéne!
25/29 anonim válasza:
Halálos vagy bakkaer! 😂👌
Amugy siman lehetsz terhes. De tehermentesítsd magad. Remelem tegnap jol berugtatok :D
26/29 anonim válasza:
40 evésen nek3d is csak az agy hiányzik...talán 14 vagy. Azt inkább elhiszem. Ne szégyenítsük már meg az idősebb korosztalyt!!!!!
29/29 anonim válasza:
Még változó korban is nagy eséllyel lesznek terhesek a nők, pont azért, mert már úgy gondolják nehezebben esnek teherbe és nem figyelnek úgy a védekezésre.Valóban, ha valaki 40 év felett akar terhes lenni, kevesebb eséllyel tapad meg jól, és több esetben születik beteg baba, de attól még jó eséllyel teherbe eshet.A stílusod, valóban érdekes , nem 40 éves korosztályra jellemző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!