Mennyi esély van a terhességre?
Szóval,a barátommal úgy 2-3 hete le feküdtünk,(ez volt az első) de ez kb 2-3 percig tartott. Védekezés nélkül csináltuk,mert nem ment el bennem,még közel sem volt hozzá .Hanem miután kivette rá egy fél percre ment el. Nagyon félek hogy terhes vagyok,mert annyi helyen látom,hogy előváladéktól is lehet valaki terhes. Valaki pedig azt mondja,hogy nagyon kicsi az esélye,mert vannak egészséges emberek akik hetekig próbálkoznak hogy összejöjjön a baba,és lehetetlen lenne,hogy nekem elsőre sikerüljön úgy,hogy nem is élvezett el bennem. Ahhoz szupertermékenynek kell lennem?! Egyik barátnőm szerint..
Szerintetek mennyi esély van a terhességre előváladéktól? Annyira parázok mióta ez megtörtént,és már képzelődöm is. Jövőhéten mindenképp veszek egy terhességi tesztet.
"Egészséges felnőttek próbálkoznak napokig,hetekig,hónapokig,és van olyan,össze sem jön,nekem pedig elsőre sikerülne úgy,hogy belém sem élvezett?"
Igen, ez sajnos így van. Aki igazán szeretné, annak csak sokára jön össze, aki meg felelőtlen, könnyen becsúszik. De imádkozz, hogy nálad ne így legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!