Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Clostilbegyt iszonyú erős görcs?

Clostilbegyt iszonyú erős görcs?

Figyelt kérdés

14. Napon vagyok és a ciklis első 5 napjában szedtem clostit. A doki leírta, higy a 12-16. Napig fontos hogy minden nap együtt legyünk. Tegnap viszont olyan de olyan erősen fájt a bal petefészkemnél, hogy már sírtam!! Esélyem sem volt, hogy szexeljünk! Nem lettem volna rá képes és így a párom sem akart! Ma reggelis még fáj ha felkelek :(

Nagyon szuper lesz, hogy emiatt nem jön ödsze :( Nem biztos hogy ezek után megcsinálom a 2. Kúrát! Estére remélem elmúlik és együtt lehetünk, bár addigra 24 óra is eltelik :(

Más is járt így? :(

2017. dec. 29. 06:48
 1/3 anonim ***** válasza:
90%
A closty mellé uh. követés is szükséges. Nem csak úgy szedni a vakvilágba. Az éles fájdalom cisztától is lehet! Én nem mennék olyan dokihoz, aki nem ellenőrzi hogy mi történik odabent!
2017. dec. 29. 07:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen volt az első clostis kúra. A repedést jelezte nekem.

Utána még volt kettő ott egyáltalán nem fájt.

Sajnos egyik sem sikerült, szóval nem ezen múlik hidd el!

2017. dec. 29. 08:07
 3/3 anonim ***** válasza:

A drága dokid a legfontosabbat kihagyta. A megfigyelést uhval. Most kellett vna visstamenned h megnézze a petefeszked méretét vagy van e ciszta.

Menj el orvoshoz mert ha a petefeszked tulstimulálódott es tul nagy akkor megrepedhet nagy eséllyel és belso vérzés alakul ki ,ami életveszélyes nagyon.

2017. dec. 29. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!