Clostilbegyt iszonyú erős görcs?
14. Napon vagyok és a ciklis első 5 napjában szedtem clostit. A doki leírta, higy a 12-16. Napig fontos hogy minden nap együtt legyünk. Tegnap viszont olyan de olyan erősen fájt a bal petefészkemnél, hogy már sírtam!! Esélyem sem volt, hogy szexeljünk! Nem lettem volna rá képes és így a párom sem akart! Ma reggelis még fáj ha felkelek :(
Nagyon szuper lesz, hogy emiatt nem jön ödsze :( Nem biztos hogy ezek után megcsinálom a 2. Kúrát! Estére remélem elmúlik és együtt lehetünk, bár addigra 24 óra is eltelik :(
Más is járt így? :(
Nekem is ilyen volt az első clostis kúra. A repedést jelezte nekem.
Utána még volt kettő ott egyáltalán nem fájt.
Sajnos egyik sem sikerült, szóval nem ezen múlik hidd el!
A drága dokid a legfontosabbat kihagyta. A megfigyelést uhval. Most kellett vna visstamenned h megnézze a petefeszked méretét vagy van e ciszta.
Menj el orvoshoz mert ha a petefeszked tulstimulálódott es tul nagy akkor megrepedhet nagy eséllyel és belso vérzés alakul ki ,ami életveszélyes nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!