Holnap érdemes tesztelni, vagy várjak még?
Figyelt kérdés
12.02. volt meg utoljára. 27. Napos a ciklusom. Minden másnap együtt voltunk. Érdemes holnap tesztelnem, mutatna már valamit?2017. dec. 26. 20:02
1/5 anonim válasza:
12.02. volt meg utoljára nekem is,ma pozitív lett a tesztem. 25-27 napos ciklusaim vannak.
2/5 anonim válasza:
Akkor 15-e környékén volt peteérésed.Hivatalosan 11-14 nap alatt zajlik le a beágyazódás.Szóval,akár már lehet is pozitív a teszt.:)
4/5 anonim válasza:
Én vàrnék kimaradàs utàn pàr napig és akkor tesztelnék.Ha hamar tesztelész,és negatív lesz,akkor csak elkenődsz majd.Nekem is így volt,aztàn kellett vagy 10 teszt mire egyértelműen elhittem,hogy mégis pozi.Az utolsó digitàlis volt,ami kiírja.Akkor megfogadtam,sose tesztelek ilyen koràn többet.
17hkm
5/5 A kérdező kommentje:
Megcsináltam a tesztet. Szép pozitív lett.
2017. dec. 27. 19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!