A nőgyógyász esenény után hány nappal tudja megállapítani a terhességet?
4 nap utan nincs is baba azt nem latja
Elozobol johetett
Bár a gumi elég biztonságos, emellett a védekezési mód mellet is ELŐFORDULHAT, hogy teherbe esik valaki. (Egy év alatt 100 nő közül 2 teherbe eshet gumi mellett is, akkor is, ha megfelelően használja a pár ezt a védekezést. Ha meg a gyakorlati statisztikát nézzük, akkor egy év alatt 100 nő közül 12 eshet gumi mellett teherbe) - az erre szolgáló Pearl index adai szerint)
Szóval azért nem kell egyből kiakadni - az utazás előtti szex alkalmával teherbe eshetett, és azt a terhességet meg lehet állapítani most.
"Ma volt nőgyógyásznál,de csak valami rutin vizsgálaton"
Uh, melyik nogyogyasz rendel ma? Karacsony masnapjan igen ritka, hogy egy rutinvizsgalat miatt fogadjak az embert. En is elmennek hozza. Mondj nevet es cimet. :)
A 4 nappal ezelőtt aktusból nem lehetséges a terhesség, mivel még a beágyazódás sem történik meg ennyi idő alatt.
A 4 hetes távollét előtti aktus valamelyikéből lehet terhes. A gumi sem 100%-os, de ha tényleg mindig rendesen használtátok és ki sem szakadt soha, akkor én is elgondolkodnék a helyedben....
Hány betes terhes? (keresd meg a papírját) Mert 2 hetes terhességet is már lát az orvos. Ebből egyszerűen kiderül, ha 4-5 hetes vagy több, akkor sanszos, hogy a tiéd, ha ennél kevesebb, akkor biztos, hogy nem. 4 napos terhes biztos nem, azt még a jó isten se látja.
Amúgy én elhiszem, hogy volt ma rendelésen. Nekem is felajánlotta a magánorvos, hogyha nem érek rá, bejön karácsony másnapján is. De nem éltem a lehetőséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!