Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A nőgyógyász esenény után...

A nőgyógyász esenény után hány nappal tudja megállapítani a terhességet?

Figyelt kérdés

2017. dec. 26. 10:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
85%
Ne legyen igazam és nem is kívánom, de ha minden úgy van, ahogyan azt itt nekünk leírtad, akkor az a gyerek sanszosan nem a Te gyereked. Kiderül majd nagyjából pontosan, hogy mikor foganhatott, illetve ha a terhességet megállapította az orvos, akkor a terhesség korát is, ebből azért egészen egyszerűen leszűrhető a dolog, hiszen ha esély sem volt akkortájt utazás miatt az együttlétre, akkor nem nagyon van kérdés. Persze a vak is azt mondta majd meglátja, node azért az a fránya biológia még mindig nem kvantumfizika, viszonylag kiszámíthatóan működik, pár kivétellel persze, amik csak erősík a szabályokat.
2017. dec. 26. 12:06
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

4 nap utan nincs is baba azt nem latja

Elozobol johetett

2017. dec. 26. 12:41
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Bár a gumi elég biztonságos, emellett a védekezési mód mellet is ELŐFORDULHAT, hogy teherbe esik valaki. (Egy év alatt 100 nő közül 2 teherbe eshet gumi mellett is, akkor is, ha megfelelően használja a pár ezt a védekezést. Ha meg a gyakorlati statisztikát nézzük, akkor egy év alatt 100 nő közül 12 eshet gumi mellett teherbe) - az erre szolgáló Pearl index adai szerint)

[link]

Szóval azért nem kell egyből kiakadni - az utazás előtti szex alkalmával teherbe eshetett, és azt a terhességet meg lehet állapítani most.

2017. dec. 26. 12:44
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

"Ma volt nőgyógyásznál,de csak valami rutin vizsgálaton"

Uh, melyik nogyogyasz rendel ma? Karacsony masnapjan igen ritka, hogy egy rutinvizsgalat miatt fogadjak az embert. En is elmennek hozza. Mondj nevet es cimet. :)

2017. dec. 26. 12:56
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

A 4 nappal ezelőtt aktusból nem lehetséges a terhesség, mivel még a beágyazódás sem történik meg ennyi idő alatt.

A 4 hetes távollét előtti aktus valamelyikéből lehet terhes. A gumi sem 100%-os, de ha tényleg mindig rendesen használtátok és ki sem szakadt soha, akkor én is elgondolkodnék a helyedben....

2017. dec. 26. 13:00
 16/21 anonim ***** válasza:
90%
Igen,ez nekem is szúrja a szemem,hogy karácsonykor melyik doki az,aki fogadja az embert.Amúgy hány hetes terhes?
2017. dec. 26. 13:11
 17/21 anonim ***** válasza:
76%
Kamukérdés, amire lehet ugrani... ezt a kérdést nő írta ki.
2017. dec. 26. 13:15
 18/21 anonim ***** válasza:
24%

Hány betes terhes? (keresd meg a papírját) Mert 2 hetes terhességet is már lát az orvos. Ebből egyszerűen kiderül, ha 4-5 hetes vagy több, akkor sanszos, hogy a tiéd, ha ennél kevesebb, akkor biztos, hogy nem. 4 napos terhes biztos nem, azt még a jó isten se látja.

Amúgy én elhiszem, hogy volt ma rendelésen. Nekem is felajánlotta a magánorvos, hogyha nem érek rá, bejön karácsony másnapján is. De nem éltem a lehetőséggel.

2017. dec. 26. 13:18
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó 2hetes terhesség nincs,így semmt sem láthat az orvos.
2017. dec. 26. 14:34
 20/21 anonim ***** válasza:
Na mi a helyzet,m
2017. dec. 28. 09:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!