Pozitív lett a ma reggeli tesztem. Elhihetem?
Figyelt kérdés
Hétfőn kellene megjönnie, illetve nem. :) Ma reggel gabriellel egyértelmű, rózsaszin 2. csík lett, igaz halványabb mint az első, de még hétfőig van két nap! Elhihetem? Csütörtök este egy lily-s tesztet csináltam, az nagyon halványan lett +, azt el sem akartam hinni. De ez egyértelmű!! Tehát növekszik a hcg-m, ugye, akkor minden rendben van? És még egy kérdés: mondjam el még ma apának, vagy csak hétfőn, ha nem jön meg, és teszteltem még egyet? Ti mit tennétek?2008. okt. 25. 13:54
1/9 anonim válasza:
Apukát be lehet avatni de elég kockáztos.Nehogy nagyon beleéljétek magatokat aztán utána sírás legyen.ha hétfőn nem jön meg szerda körül tesztelj megint és akkor nagy esélyekkel indultok:D
2/9 anonim válasza:
Hú nehéz kérdés de én elmondanám neki mindenféle képpen mert mégis csak ő az apa de tényleg nem szabad beleélni magatokat nehogy csalódás érjen,én úgy gondolom hihetsz a tesztnek
és azerintem pocaklakód van az pedig jó nagyon hogy erősödött a csík!Minden jót kívánok és legfőképpen jó egézséget!szia
3/9 anonim válasza:
szerintem azonnal mond el neki mert ha esetleg megjön akkor segít átvészelni a kudarcot DE AMÚGY SZERITEM POZITIV ÍGY HÁT GRATULÁLOK A BABÁHOZ ÉS SOKSOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK
4/9 anonim válasza:
Én ahogy megláttam a 2 csíkot egyből elmondtam neki. Vagyis elmentem és vettem 2 cuki bébi kiscipőt:) Azzal leptem meg, én nekem őszintén eszembe se jutott, hogy még várjak vele, mert bármi lehet. Erre gondolni se szabad. Ha 2 csík lett akkor ott tuti baba van, és csak arra gondolj hogy 9 hónap múlva csodálatos dolog fog veletek történni:) Persze azért addig is:) Gratulálok a babához és boldog babavárást kívánok!:)
5/9 anonim válasza:
Üdv.a kismamák körében!! :-)Kettő teszt zért már nem hazudik.Apukával gyorsan osszad meg a jó hírt!!!
30 hetes kismama
6/9 anonim válasza:
gratula neked. ha dokihoz mész azért nefeljtsd el irni a fejleményeket
7/9 anonim válasza:
Persze hogy elhiheted, terhes vagy. Vegyel meg egy par tesztet, csinald meg azokat is, aztan akkor jobban elhiszed! Minden jot!
8/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok lányok! Sajna tegnap már nem tudtam írni nektek! Először is: köszönök minden jókívánságot! Apának megmondtam a hírt. Először csak nézett, azután azt kérdezte, hogy ezen két csík van, az mit jelent?, aztán megkérdezte, hogy hány tesztet csináltam, aztán nyugodtan annyit mondott, hogy azért várjunk még, ne éljük bele nagyon magunkat, és ha doki is azt mondja, hogy ott a mazsola, akkor mer neki örülni. Láttam rajta, hogy örül, csak még nem meri elhinni. Megbeszéltük, ha hétfőn nem jön meg, akkor kedden tesztelek. Akkor még erősebben kell a csíknak látszani. Ez megint azt fogja jelenteni, hogy szépen fejlődig a pirinyónk. Aztán másfél, két hét múlva doki. Úgy hat hetesen már dobog a kis szive? Akkor már látja a doki? mert szerintem apu akkor lesz nyugodt, ha szépen dobog a kis szive! :) Még egy kérdés lányok: az hogy lehetséges, hogy már ilyen korán mutatta a teszt??? Hiszen sokaknak csak elmaradt mensi után jóval lesz + a tesztjük? Sok boldogságot mindenkinek! :)
2008. okt. 26. 08:31
9/9 anonim válasza:
szia nekem is mindegyiket 5 nappal előtte már kimutatta
gratulálok mégegyszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!