Lehetséges, hogy akinek nincs peteérése, az kezelés hatására teherbe eshessen?
Nekem sincs peteérésem, legalábbis ezt mondják a dokik 7 éve. PCOm van, nem jön meg a mensim, ha nem szedem a gyógyszert.
Párommal együtt élve, gyógyszer abbahagyása után 3 hónappal mégis teherbe estem.
Szerintem a tikta, hogy nem is gondoltam rá, hogy terhes lehetek. Mivel 7 éve azt hallgattam,hogy úgysem lehet gyerekem. Így teljes nyugalommal éltük életünket, és siekrült a baba.
Szerintem a lényeg, hogy ne akard annyira-tudom, hogy ez a legnehezebb, de a leghatásosabb is ez lenne:-)
Sok sikert.-)
szia!
nekem sincs peteérésem és pco szindrómám van.
és van 2 gyönyörű kislányom 2éves és 6 hónapos.sajnos volt 3 vetélésem is.
azt mondták nem lehet gyerekem.aztán mégis lett.épp megbeszéltük hogy majd kapok valami kezelést ha nem sikerül még 3 hónapig aztán mikor mentem a dokihoz már terhes voltam. minden kezelés nélkül.elevitet kezdtem el szedni meg fosavat.
tudom nem könnyű de kicsit el kell terelni a babáról a figyelemt.mi 5 évet vártunk rá aztán elkezdtem tanúlni és szinte rögtön terhes is lettem.
sok sikert nektek és hidd el sikerülni fog!!!
:)g.a
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!