Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egyejszakas gumi nelkul...

Egyejszakas gumi nelkul mennyi az eselye a terhessegnek? Ha jol tudom idobe kiszallt (legalabbis nem tocsogtam reggel) Elozo hetvegen ert veget a mensim.

Figyelt kérdés
2017. dec. 18. 07:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
68%

Kb félidő, szerintem sem ártana egy esemény utáni.

Egy "egyéjszakás" pasiba nem bíznék, hogy kiveszi-e időben..

2017. dec. 18. 13:10
 12/13 anonim ***** válasza:
69%

Mondja már meg valaki nekem őszintén, hogy mégis mi visz rá valakit arra, hogy egy egyéjszakás kaland esetén ne használjon óvszert? Nem fél az ilyen?

A terhesség is elég nagy para, de egy kis HPV sem akkora élmény. Komolyan nem tudom elképzelni, hogy egy épp aznap megismert embert magamba engedjek védekezés nélkül.

2017. dec. 18. 17:21
 13/13 anonim ***** válasza:
49%

"Ha jol tudom idobe kiszallt (legalabbis nem tocsogtam reggel)" => Hát nem tudom... Nekem élettársam van, de alap, hogy szex után elmegyek mosakodni, ha belém élvezett, ha nem...

Mielőtt bárki félreérti, nem ez a védekezés... hanem higiéniai okokból.

(A többit nem elemzem, én is megcsináltam dolgokat, és volt, hogy havonta imádkoztam, hogy Istenem, csak most jöjjön meg és esküszöm innentől jobban vigyázok. De ez mind megszakításos volt, amitől sose lettem terhes. Mázli lenne? Nem tudom...)

2017. dec. 18. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!