Akkor így van peteérésem ne aggódjak?
Gyerkőcöt szeretnénk, most először használok ovu tesztet.5 darabosat vettem, ma reggel csináltam meg a harmadikat, nem igazán látok erősödést, bár az is igaz, hogy az egyik kalkulátor 17-e a másik 19-re írja az ovut.Na már most az jutott eszembe,hogy ha véletlenül egyáltalán nincs peteérésem akkor megjelenik egyáltalán a 2 vonal? Lehet hülyeséget kérdezek, de nézzétek el nekem még ebben nagyon kezdő vagyok. 😊
Ez nem az én tesztem, de totál ilyen az enyém is (mai), mit gondoltok?
Linktől függetlenül.
Ovu tesztet délután érdemes csinálni mert napközben termeli a szervezet az LH hormont amit kimutat.
A teszt akkor pozitív ha a két csík egyforma erősségű vagy a tesztcsík erősebb a kontrollcsíknál.
Ez jelzi az LH csúcsot ami után 12-36 óra múlva várható az ovuláció, így a pozitív teszt illetve az utána lévő napon a legjobb együtt lenni.
Ettől függetlenül még az is előfordulhat, hogy pozitív a teszt mégsem lesz ovu mert nem reped meg a pete csak megérik. Ezt esetleg hőmérőzéssel tudod ellenőrizni.
Én még annyit hozzáfűznék az előző válaszolóhoz, hogyy ha du. vagy este csinálod előtte 2 óránát ne igyál folyadékot, hogy koncentráltabb legyen a pisi.
Ha van teszted nyugodtan lőj el egyet délután. Amúgy nem szokott középidős fájdalmad lenni?
Nekemis első lh tesztelésem volt a hónapban, én aznap éreztem fájdalmakat amikor pozi lett az ovu teszt plusz aznap reggel le is ment a hőm. Másnap már negatív. Amúgy ha ki marad a peteérés/ovu ne aggódj ez normális ha évente 1-2 alkalommal kimarad.
Valoban delutan vagy max kora este tesztelj.
De ,ha pozitiv akkor is csak LH csúcsban lehetsz biztos, abban nem h sikeres volt a peteérés.
Nekem 10honapig volt minden honapban szep lh tesztem. Aztan elkezdten vezetni a hőgörbét, az alapján repedés nem volt, mentem orvoshoz megmutattam meg elmondtam h lassan 12 honapja nem sikerul. Vissza hivott uhra a ciklus kozepere. 10mm tuszőm volt. Pozi lh teszt mellett. Akkor elmagyarazta h hiába van LH csúcs,ha a tuszo ilyen pici nem tud megrepedni.
:/ szval erdemes vezetni hogorbet legalabb 2 honapig h lásd van repedés.
27hkm
Első vagyok
Igen előfordulhat. De azért nem csak középidőben van rajta csík. 5. hónapja tesztelek és a 13 naptól szoktam kezedeni és 16-19 nap volt eddig ovum. Halványan mindegyiknek van csík, de csak egyszer erős egy hónapban.
Szóval erősödik a csík majd egyforma erős a teszt csíkkal másnap már halványabb de még akkor is van csík.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!