Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mik a progeszteronhiány...

Mik a progeszteronhiány tünetei? Nekem lehet az? Többi lent!

Figyelt kérdés
Hóközben többször van barnás folyásom, mensi előtt két nappal már az van. Tavaly szeptemberben terhes lettem, teszt pozitív, de 4 nap múlva véreztem és elment.. Azóta sem maradok terhes, peteérés körül van egy hóközi vérzésem 1-2 óráig, és hóközben barnás, rózsaszínes folyásom. Hányingerem is többször van peteérés körül, és olyan tüneteim, mintha végre terhes lennék, de utána rendesen megjön a havim.Rákszűrésem decemberben volt, negatív. Mi lehet ez szerintetek???
2010. jún. 2. 17:55
 1/6 anonim ***** válasza:
A mensi előtti vérezgetés, barnázás lehet tünete, de legegyszerűbb, ha kivizsgáltatod magad.
2010. jún. 2. 17:58
 2/6 anonim ***** válasza:
Hóközben lehet, hogy a peteérést jelzi, mensi előtt pedig nem biztos, hogy bajt jelent a kevés barna folyás. Szerintem mondd a dokidnak, hogy csináljatok egy vérvételt a ciklus második felében hormonokra, és egyből kiderül. Nem biztos, hogy neked az van.
2010. jún. 2. 18:13
 3/6 anonim ***** válasza:
A mensi előtti barnázás progeszteron hiányra utal, nekem is ez van. És ha elment a babád, az is attól lehetett, hogy nem termelődött elegendő progeszteron, ami a terhesség egyik fenntartója. Mindenképp vizsgáltasd ki magad.
2010. jún. 2. 21:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez egyáltalán nem biztos, nekem is barna egy napig és rendben van a progeszteronom, szóval csak a vérvétel mondhat biztosat....
2010. jún. 3. 06:57
 5/6 anonim ***** válasza:
A ciklus 3. és 21. napján vérvétel ebből egyből kiderül milyen hormonproblémád lehet. Nekem a sárgatesthormon-elégtelenséget okozott az inzulin szintem enyhe emelkedése, de ezt is csak vérvétellel tudták megállapítani.
2010. jún. 3. 11:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Nagyon hasonló cipőben járok én is...mensi előtt két nappal barnázok, áprilisban estem teherbe és hasonlóan el is vetéltem (bár nekem akkoriban a munkahelyi stressz is valószínűleg rányomta a bélyegét)A ciklus első felében iszonyatosan fel vagyok dobva, jókedv, vidámság uralkodik rajtam, a libidóm az egekben, aztán a ciklus felétől csökken, amint érzékennyé válnak a melleim. Ez végigkísér egészen a kövtekező mensiig(van mikor iszonyatosan fáj, van mikor nem vészes), aztán egyik pillanatról a másikra elmúlik, jön a barnázás aztán a vérzés és minden kezdődik előről. Hogy van e Pé-m? Fogalmas sincs, de, hogy a hormonjaim a maguk életét élik és uralkodnak rajtam, az tuti...:) ha jól emlékszem az alacsony progeszteron okozza a PMS tüneteket, mint a mellérzékenység. Egyéb tünet nálam a félidőtől az éhség, puffadás. Van már egy 4,5 lányom, vele nem voltak ilyen problémáim előtte. 30/L
2010. nov. 8. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!