Lehetek terhes? A teszt tévedett volna?
Figyelt kérdés
sziasztok!
17 éves vagyok, és három hete együtt voltam a barátommal. óvszerrel védekeztünk, sajnos csak utána vettük észre, hogy kiszakadt, vettem be esemény utáni tablettát, azóta nem voltunk együtt.
múlt héten kellett volna megjönnie, de azóta késik, és alhasi fájdalmaim is voltak, így tegnap csináltam egy tesztet, és pozitív lett...
létezik, hogy ezek mellett terhes lettem, vagy lehet hogy hibás a teszt?
szerdára van időpontom, mindenképpen elmegyek nőgyógyászhoz..
2017. dec. 10. 15:08
11/13 anonim válasza:
:(
Ez tiszta mörfi törvénye. Védekeztetek, esemény utáni tabletta is volt, bár az késve.
Szüleidtől mindenképp kérj támogatást, beszélj anyukáddal, mert bárhogy is döntötök nem lesz könnyű út.
12/13 anonim válasza:
Utolsó, miért késve??? Az esemény utáni tabletta 72 óráig bevehető.
13/13 anonim válasza:
Ennêl többet nem tudtatok volna tenni sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!