PCOSt állapított meg az egyik orvos, elmentem egy másikhoz hogy biztos-e a dolog, ő azt mondta mindkét petefészkem rendben. Most akkor kinek van igaza?
Figyelt kérdés
Hüvelyi UH-t csinált mindkettő. Nem vagyok túlsúlyos, 28 naposak a ciklusaim, se pattanás, se hajhullás. Ja és azért lenne fontos tudnom mert gyereket szeretnénk (már van egy).2017. dec. 8. 09:47
1/9 anonim válasza:
Úgy tudom, hogy a nem cisztás petefészek nem zárja ki a pcost.
Az is lehet hogy IR-ed van.
Milyen orvosnál voltál?
Ezzel jó lenne endokrinológushoz menni aki néz egy vérképet.
2/9 A kérdező kommentje:
nőgyógyásznál, 4 nap különbséggel. Az első szerint tiszta cisztás mindkét petefészkem, a másik szerint teljesen normálisak. Felszívódhatnak ilyen hamar a ciszták???
2017. dec. 8. 10:13
3/9 anonim válasza:
Pcos-t hüvelyi uh -val nem diagnosztizálhat! Én is beleestem ebbe,a 2. doki nyugtatott meg. Ha bizonytalan vagy, ENDOKRINOLÓGUShoz menj!! De valószínűleg nincs semmi baj,a félérett tüszőket láthatta az 1. orvos.
4/9 anonim válasza:
Nővérem se volt pattanásos, nem hullott a haja, nem kövér, nem szőrös, nincs IR-je és nem volt cisztás egyik petefészke sem és mégis PCOS-e van. Ez persze nem azt jelenti, hogy Te is az van, de ahogyan a többiek is írtál UH-val ezt nem lehet megállapítani.
5/9 anonim válasza:
Mindenkinél más tünetekdt pfodukál, menj el 3.4. orvoshoz ha kell , én már 4.éve járok dokikhoz . Nekem eddig erre a témára mind azt mondta hogy rendszeres ellenőrzés mellett leget próbálkozni , ha természetesen nem megy írnak fel clostit hogy legyen peteérés rendesen .
6/9 anonim válasza:
4-es vagyok. Mi a probléma a váaszommal?
7/9 anonim válasza:
És az enyémmel? Valaki pontozgat,ennyi öröme legyen az életben!
8/9 anonim válasza:
Gázok. Ha tényleg ez az öröme, akkor örülök, hogy örömet tudtam szerezni azzal, hogy le tudta pontozni a válaszom🤣.
9/9 A kérdező kommentje:
én senkit nem pontoztam le!
2017. dec. 16. 10:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!