Sosem volt pontos a ciklusom, de vezetem a telefonom, egy alkalmazással.5 napja késik és az ezt megelőző 3 hónapban mindig akkor jött meg mikor a telefonom szerint is meg kellett hogy jöjjön. Szeretnék babát, úgyhogy örülnék neki. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Evés utáni enyhe hányinger/émelygés,majd hirtelen üresnek érzem a gyomrom. Menzesz szerű görcsök amik az első napon nagyon erősek voltak mára már szinte semmit sem érzek.A nemvárt napján 2 hatalmas és durva éles szúrást éreztem az alhasamban. Menzesz előtt mindig fáj a mellem, most nem volt ilyen.Sok szűrő fájdalom az elmúlt napokban, nem is lehet a menzesz jövetelét jelző görcsökkel összehasonlítani mert ez szúrás az meg valahogy másmilyen fájdalom. És néha szúrnak a petefészkeim is hol egyik, hol másik oldalt.(még nem csináltam tesztet)#teherbeeséstünetek
2017. dec. 2. 11:23
11/14 A kérdező kommentje:
Ma reggeliből ugyan olyan idöntúli pozi lett, és most dühömben nem dobtam ki hanem megvártam és kb: 20 percre rá látszódott a második csík:)
2017. dec. 3. 18:47
12/14 A kérdező kommentje:
Úgy döntöttem elhasználom a másik tesztet is, és az is ugyanilyen időntúli pozi lett. Most megvártam és kb. 20 perccel a használat után lett pozitív, de az is nagyon halványan:/
A fura az egészben hogy rózsaszín, és az előző hónapban ugyan ilyen x-epil teszt lett nekem totál negatív. Azért tudom mert azt is vagy 6x kikukáztam és hiába forgattam vagy hunyorogtam nem volt ott semmi.
2017. dec. 3. 18:51
13/14 A kérdező kommentje:
Ma tesztetem egy érzékennyel és egyértelműen POZITÍV.Köszönöm a drukkot csajok, valószínüleg késői peteérésböl lett ha a normál teszt csak időntúl, és halványan mutatta:)
2017. dec. 4. 18:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!