Késik a menzeszem voltam ma orvosnál mi lehet?
Figyelt kérdés
Uterus mérete 34x57mm echogenitásanormal.Endometrium 3mm.A kismedenceben szabad hasuri folyadék koros echo nem abrazolodik .Avariumok mérete 25x25mm,cystikus szerketettel Varicositas latható negativ gát .A hólyag telt .ha nem jön meg menjek vissza2017. dec. 1. 12:13
11/16 A kérdező kommentje:
Hát mindig más okt27tol nov.1ig volt meg
2017. dec. 2. 12:56
12/16 anonim válasza:
Nem azt kérdeztem hány napig van meg hanem milyen hosszúak a ciklusaid??hány naponta jön meg a vérzésed!!!????
13/16 A kérdező kommentje:
Változo de általában 30 (a melleim is fajnak azt hittem elmúlt pár napja de ma annyira be duzzadt és fájdogal Kemenyébb is egy kicsit még görcsölök is de az is kb2 hete néha néha )
2017. dec. 2. 21:38
14/16 anonim válasza:
Szia!
Tesztet csináltál valamikor?
15/16 A kérdező kommentje:
Igen november 28.án negatív
2017. dec. 3. 12:21
16/16 A kérdező kommentje:
Meg mindig nem jött meg de tehnap és ma is barnás véres volt a vécépapíron ennyi több nem jött
2017. dec. 6. 17:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!