Hencz Mimi kérdése:
Ezz mit jelent normálisan az előírtaknak csináltam és csináltam már ilyen tesztet de ilyen még sose jöt ki?
#TTerhességteszt
2017. nov. 30. 06:07
1/7 anonim válasza:
Hibáts a teszt, ahogy a leírrásban is benne...nincs controll csík
2/7 anonim válasza:
Nekem akkor csinált ilyet amikor nem kapott elég vizeletet. Után még bele mártottam és egyből jó lett. Én a vizelet sugarast is mindig pohárban csinálom. 1000x megbízhatóbb úgy. Nem kapott elég vizeletet semmi más baj nincs.
3/7 anonim válasza:
Hibáss a teszt inkáb vegyél másikat eztt meg dobd ki vagy vegyél inkáb egy hejesírássi szótárt ahol a központozásst is megtaníccsák.
4/7 anonim válasza:
Kedves 3 as szerintem neked nem ártana egy szótár,ugy birom ha valaki leszol valakit az irásáért de közben nagyobb hibákat vét mint a másik.De nem is ez a lényeg,szerintem is hibás lehet a teszt.Ismételj màsikkal.
5/7 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy érvénytelen teszt, nincs C csík. A hármas szerintem meg direkt írt így XDD
6/7 anonim válasza:
Ha felszívta volna a vizeletet lenne csik...alapból fel se szívott annyit amennyit kellene.....
7/7 anonim válasza:
Első vagyok... Bocsi.. Én jót nevettem magamon. Természetesen telefonos gépelésben félkómásan nem vagyok jó... Egyébként sem... De akkor még annyira sem....
Megmutatkozott a gyakorin lévő "jóindulatú csapat" egyik tagja.
Választ persze nem adott.
Tehát hibás. Holnap tesztelj újat.
1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!