Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Dr. Csenge Titanilla Győr?

Dr. Csenge Titanilla Győr?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Babát szeretnénk párommal. Most kezdtünk próbálkozni és szeretnék egy magán orvost, akihez fordulhatok ha bármi gondom van, valamint, ha sikerül a baba, akkor szülhetek nála. Interneten Dr. Csenge Titanillára esett a választásom, viszont neten semmit sem találok róla.

Esetleg valaki tudja, hogy hol rendel, milyen időben és mennyibe kerül nála egy vizsgálat és a terhesgondozás?

Tapasztalatokat szívesen hallgatok! :)

2017. nov. 27. 16:19
 1/4 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__7744..

Ezt az infót találtam neked erröl az oldalról róla.

2017. nov. 27. 16:44
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem bunko....

Velem iszonyat bunko volt mikor 19 hetesen bementuk ejjel mert szornyen gorcsolt orakon at a hasam.3.gyerek volt,nem voltam egy tudatlan tini.

Termeszetesen mire beertunk elmult,es szerinte egy kis hascsikaras miatt nem kell ejszaka felverni a korhazat....

Veszelyeztetett voltam az elozo ket csaszarom miatt.nem jokedvben mentem be.

En Vajda Attilanal szultem mindharmat.12 eve hozza jarok.soha egy rossz szava nem volt.barmikor,barmivel zaklattam mindig kedvesen,turelmesen valaszolt.

2017. nov. 27. 21:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is kipróbáltam a Drnőt, kedves volt. Viszont mikor tudatosult bennem első alkalommal mikor voltam nála magán rendelésen, hogy nincs ultrahangja , inkább nem őt választottam. 10ezer Ft-ot ugyanúgy elkér, akkor már olyat választottam ahol van, ugyanennnyi pénzért. Dr Horváth Zoltán! Nagyon kedves, türelmes orvos! 👌
2017. nov. 27. 21:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Dr. Horvath Zoltan egy nagy bunkó. Inkabb a Doktornőnél maradj..
2019. nov. 21. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!