Dr. Csenge Titanilla Győr?
Sziasztok!
Babát szeretnénk párommal. Most kezdtünk próbálkozni és szeretnék egy magán orvost, akihez fordulhatok ha bármi gondom van, valamint, ha sikerül a baba, akkor szülhetek nála. Interneten Dr. Csenge Titanillára esett a választásom, viszont neten semmit sem találok róla.
Esetleg valaki tudja, hogy hol rendel, milyen időben és mennyibe kerül nála egy vizsgálat és a terhesgondozás?
Tapasztalatokat szívesen hallgatok! :)
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__7744..
Ezt az infót találtam neked erröl az oldalról róla.
Szerintem bunko....
Velem iszonyat bunko volt mikor 19 hetesen bementuk ejjel mert szornyen gorcsolt orakon at a hasam.3.gyerek volt,nem voltam egy tudatlan tini.
Termeszetesen mire beertunk elmult,es szerinte egy kis hascsikaras miatt nem kell ejszaka felverni a korhazat....
Veszelyeztetett voltam az elozo ket csaszarom miatt.nem jokedvben mentem be.
En Vajda Attilanal szultem mindharmat.12 eve hozza jarok.soha egy rossz szava nem volt.barmikor,barmivel zaklattam mindig kedvesen,turelmesen valaszolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!