Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnapra nem vártam, nem is...

Tegnapra nem vártam, nem is jött meg. Meddig várjak a teszttel?

Figyelt kérdés
Mindjárt megjön érzés, nagyon halvány barnás folyás miatt nem merek tesztelni, mert félek a csalódástól. És a melleim is hol jobban, hol kevésbé fájnak. Barnás folyás mellett lehetek egyáltalán babás?
2008. okt. 24. 06:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Hát a barnás folyás is egy tünet a sok terhességi jelek közül! Sztem nyugodtan tesztelj, nem kell a teszttől félni, jobb ha tudod mivel állsz szemben! Mert ha pozitív, akkor jo dolog ha tudod h. babás vagy, és jobban vigyázol majd magadra, de ha nem tesztelsz, és nem tudod mi van, így neked lesz nehéz, mert csak kételyek közt leszel, mindaddig míg nem tudsz semmi biztosat! Nyugodtan tesztelj, sztem már a nap bármely szakaszában! Aztán ird meg! Drukkolunk!
2008. okt. 24. 07:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem a nem várt mensi napján már kimutatta a Clearblue teszt a terhességet. Szóval holnap reggel tesztelj!!!
2008. okt. 24. 10:07
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ma kellene nem megjönnie és eddig semmi jele sincs. Nem akarom elkiabálni, és még nem tesztelek csak pár nap múlva.

Szóval, ha egy kicsit félsz, akkor várj pár napot még, de mindenképpen nyugodj meg. Sok sikert!

2008. okt. 24. 12:50
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Mar siman tesztelhetsz, ha akarsz. En vasarnapra nem varom a mensit, es turelmetlen voltam, tegnap (csutortok) teszteltem pozitivat ESTI pisibol!!!! :D :D :D Sok sikert!
2008. okt. 24. 17:31
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm lányok! Holnap megpróbálok írni, hogy mi lett!
2008. okt. 24. 17:32
 6/7 anonim válasza:
100%
Szia!Nekem 17-én kellett volna megjönni,de csak a 23-án végzett teszt lett pozitív!Örülök!
2008. okt. 24. 17:47
 7/7 A kérdező kommentje:
Sajnos 3 nap késéssel, iszonyú görcsök kíséretében mégis megjött!
2008. okt. 27. 06:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!