Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Korai, ha holnap tesztelek?...

Korai, ha holnap tesztelek? Görbe mellékelve.

Figyelt kérdés

[link]

Máskor ilyenkor még nem csinálnék tesztet, ráadásul ebben a hónapban abszolút nem is foglalkoztam a dologgal, ez látszik is, hogy a görbét nem vezettem rendszeresen... Ami most szöget ütött a fejembe: 3 napja volt barna pecsétem, azóta sűrűn menzis hasfeszülést érzek, és nem oké a közérzetem. (Mintha totál tompa lenne a fejem, kicsit néha szédülnék- tudom, hogy az időtől is lehet.)Van értelme tesztelnem? Holnapután lesz a 27. szülinapom, szép ajándék lenne...

Várom a válaszokat!

2010. jún. 1. 13:16
 1/8 anonim ***** válasza:

hát tesztelj, ha megnyugodsz tőle. de ne éld bele magad az ajádékba.

alapból én se javasolnám, hogy tesztelj, de ha nem, akkor meg végig izgulod a szülinapod

2010. jún. 1. 13:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Szia szerintem igen még korainak tűnik.Sajna nekem is volt már ilyen hónapom,hogy leesett a hőm barnáztam ,másnapra 37,3-ra ment fel majd a mensi reggelén totál leesett és baba helyett "piros pünkösd" lett a vége.Szóval szerintem várd meg a mensi napját.
2010. jún. 1. 13:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem még túl korai a teszt várj vele még.
2010. jún. 1. 14:39
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem menszi elott 2 nappal lett jol lathato pozi a tesztem.

9+5hkm

2010. jún. 2. 14:22
 5/8 A kérdező kommentje:

Vettem egy clearblue-t. Holnap szerintem megcsinálom, bár nagyon félek, hogy megint csak pénzkidobás lesz... Hátha nem. A szombati "pecsét" nagyon furcsa volt, szokatlan, ráadásul azóta a menzesz-szerű tompa hasfájás... Na, majd meglátjuk.

A gond csak az, hogy pont a ciklus közepe felé pár nap kimaradt, és gőzöm sincs, mikor kellene megjönnie, ugyanis nem tudom az ovu időpontját...

2010. jún. 2. 21:03
 6/8 A kérdező kommentje:
Igazatok volt, eddig negatív...
2010. jún. 4. 09:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia teszteltél?mi lett a eredmény?
2010. jún. 7. 08:21
 8/8 A kérdező kommentje:

Múlt csütörtökön csináltam meg a Clearblue-t, az egyértelműen negatív lett. Azóta nem csináltam, de nem is jött meg.

[link]

Ez a friss görbém. Szerintem csak nagyon későn volt ovum, ha volt is. Biztos, hogy a teák, mindenféle bogyók abbahagyása bekavart. Aztán majd meglátjuk, mi lesz...

2010. jún. 8. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!