Mivel segítettétek a teherbeesést?
Ittatok teákat? Szedtetek gyógykészítményeket? Homeopátiásat?
Nem a terhes vitaminokra gondolom, mint elevit és társai.
Nem, mert ha egeszseges vagy nem kell tea ha baj van meg extra kevés ez a sok gyógytea mert vagy segit vmit de nem eleet vagy csak belekavarsz az amugyis rossz dolgokba.
Én folsavat szedtem de azt a baba miatt ha sikerülne,azonnal jusson hozzá.
Amugy multivitamint szedtem,ami direkt nőknek van, de kiderült h nincs peteérésem. Akkor sem szorakoztam teákkal. Kaptam clostit később utro is kellett mert gyer volt a progeszteron termelődésem. Igy jött a baba. Ja es E vitamint szedtem napi 400mgot de azt orvos ajánlására ,mert mindigis vékony volt a méhnyálkahártyám.:)
Csak E vitamint! Most clostit szedek a doki azt mondta a mensi alatt ne szedjem utána ovuig 1 szem ovutól napi 2.
Folsavat szedtem, de nagyon magas lett a vérképemen (több mint duplája a maxnak), így abbahagyatta a doki. De ez elég ritka. Valószínűleg eleve jó volt a szint és nagyon jól hasznosult.
Ovutesz segitett, rendszertelen ciklusaim voltak 30-42 nap kozott.
Kb 20-24. Ciklusnap korul ovulaltam, de a honal amelyikben osszejott ott a 16. Ciklusnapon. Oriasi kulonbseg, nagy segitseg volt.
Folsavat en is szedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!