Van itt oölyan, akinek megjött időben de kevesebb volt és nem pirosas hanem barnás és babás volt közben?
Szia!
Lehet progeszteron hiányod van, nekem azért ment el egy:(
Előtte is volt ilyen gondom, de sajnos kiderült, hogy méhen kívüli. Teszt pozitív lett, de megjött, viszont kevesebb volt. Doki akkor 4 hetesen, nem látott semmit, kaptam progeszteron pótlást, de ugyanúgy vérezgettem. 8 hetesen mentem uh-ra. Haza se engedtek, jobb petevezetéket kivették. Nem fájt semmi, de rosszulléttel és fájdalommal járhat. Szerencsém volt. Utána volt a progeszteron gondom.
Nem mondom, hogy nálad bármelyik lenne, lehet nincs gond, csak velem ezek történtek
Jelen, pont igy, ahogy irod.
Ra 1 hetre mar pozi teszt volt, 6 hetesen mar volt szivhang is. DE! Progeszteronhianyom volt, csoda hogy nem ment el, es rogton kaptam Duphastont (meg 2x barnaztam az elso trimesterben ettol fuggetlenul is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!