Lehetek így terhes? 20/l
Betegesen félek a terhességtől, előre bocsátom.
Tegnap vesztettem el a szüzességem. Óvszerrel védekeztünk, nem szakadt ki, kivette mielőtt elment...és elvileg nem vagyok termékeny időszakban. De rettegek attól, hogy mégis terhes leszek...
De. Felvagyok.
Csak sajnos otthon mindig azt hallgattam.. " ha teherbe esel ez lesz..meg az lesz"
És azóta betegesen rettegek :(
Nem nem lehetsz terhes
De ha ennyire rettegsz akkor Agyilag nem vagy érett a szexhez.
Majd a csávód rá vesz hogy tömjed magad hormon bogyóval hogy ne kelljen neki gumit húzni.
Csakhogy az se 100%-os védelem Kolleganőmnek már volt 5 gyereke nem terveztek többet. Fogamzásgátlót rendszeresen szedte bogyó nem maradt ki nem volt hasmenése nem hányt nem kellett antibiotikumot szednie mégis Terhes lett Ikrekkel. 6 hónaposak az iker lányok.
100%-os védelmet akarsz? NE Dugj!! Annál tutibb és biztonságos módszer nincs
Van még az elkötés ami bizonyos kor felett és 3 gyerek után csinálnak meg vagy ha olyan betegséged van hamarabb.
De ugye hallottunk már olyat hogy valakinek regenrálódott a betevezetője és Terhes lett a 4. Babával...
Ne aggódj, nem leszel terhes!
Mi 15 évig használtunk gumit, soha semmi gond nem volt. Ki se szakadt.
Arra készülj, hogy a szüzesség elvesztése után normális, ha késik a havid, akár több napot is. Ilyenkor érdemes csak a lelki nyugalom miatt tesztet csinálni, mert az idegesség csak ront a helyzeten és tovább késik.
Az pedig sokkal jobb, ha feleslegesen aggódsz a terhesség miatt, mintha felelőtlen vagy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!