Hogyan szedjem a femibion 0-t?
Figyelt kérdés
Babát szeretnenk. Ezt ajánlottak a gyógyszertárban. Nézem, de sehol nem látom leírva a szedést. Lehet csak elkerülte a figyelmem. Én meg elfelejtettem megkérdezni.
Napi 1 et?
2017. nov. 20. 21:17
2/8 anonim válasza:
Napi 1 et amikor eszedbejut. Nem kell ugy,mint pl a fog.gátlót.:)
3/8 lovasoktató válasza:
Szerintem fölösleges szedni ilyenkor.Kb. mint ha multi vitamint szednél.Az pedig olcsóbb.A teherbe esést pedig nem segíti.
4/8 anonim válasza:
Dr igenis, segíti.
Amúgy napi 1 :)
5/8 anonim válasza:
Napi 1et szedtem. Első hónapba összejött a baba. Nem biztos, hogy ettöl, de azóta is szedem csak már a femibion 1et :-)
6/8 anonim válasza:
A vitamin nem segít a teherbeesesben!!!! Csak feltölti a szervezetet. Ha segítené mindenki ezt szedné. Nem kellene lombik meg stb. Nem rossz ha szeded de nem ez fog segíteni. Én egyiknél sem szedtem semmit mégis 5 lányom van! Jókor kell együtt lenni. Ez a titka. És akkor is csak 25% az esély. Amúgy általában evés után szoktak ajánlani bevenni. És napi 1 szem.
7/8 anonim válasza:
Teherbeesében nemnsegít, de egy feltöltött szervezettel indul a terhességnek az ember, ami igazán nem lényegtelen.
(Ami szerintem segít a baba megtartásában az a palástfű tea, méhfal erősítő, egységesebb méhnyálkahártyát eredményez.)
8/8 anonim válasza:
Én is így gondoltam, logikusan nem egy vitamintól esel teherbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!