Az érdekelne, ki mennyi idő után esett teherbe a fogamzásgátló abbahagyása után?
9 évig szedtem,3 hónap szünet és összejött.
Orvos javasolta a 3 honapot,azalatt folsav+szelén +inofolic,ettől percre pontos lett a mensesem
2 vagy 3 hónap, nem számolgattam. De tessék végiggondolni, hogy már egy kihagyott tabletta is eredményezhet terhességet. Így nagyon egyéni, hogy ki mikor esik teherbe.
Amikor eldöntöttük, hogy legyen gyerek, a nőgyógyásznál rákérdeztem, hogy mi a menete, ha esetleg termékenységi gondok vannak. (Én nem voltam korábban terhes, a férjemnek pedig közel 20 éves volt a gyereke.)
Mondta, hogy elsőként a férfit érdemes megvizsgáltatni, hiszen 20 év alatt sok minden történhetett a szervezetében és az ő vizsgálata egyszerű - spermamintát kell leadni. Ha az oké és úgy gondolom, akkor velem lehet folytatni.
Végül nem került sor vizsgálatra, mert elég gyorsan összejött.
Sziasztok!
Ha esetleg valaki még nézi.. második hónapja próbálkoztunk,és ma reggel pozitívat teszteltem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!