Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Száradási csíl vagy baromi...

Száradási csíl vagy baromi halvány, korán elvégzett pozitív teszt?

Figyelt kérdés

A hasam napok óta feszül, a cicijeim baromira fájnak...a csokievést már nem is említem :( 14 napja voltunk együtt a párommal. Már vam egy gyermekünk és jelenleg fogalmam sincs, hogy a pozitív tesztnek örülnék vagy inkább a negatívnak (tudom, ez elég gáz, de ez van.)

[link] jpg

[link] jpg

2017. nov. 17. 14:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ez szerintem pozitív lesz. Száradási csík az kb 10-15 perc után fordulhat elő.. hiszen megszárad a nevében is benne van. Ha ez 10 percen belül ott volt, akkor pozitív. x-epilhez képest ezen azért jól látszik...
2017. nov. 17. 19:44
 12/17 A kérdező kommentje:
Megjelent 5 percen belül...csak ahogy egyre jobban száradt egyre jobban kivehető. Lányommal is hasonlóan volt az elaő hapvány tesztem, de az azért teljesen kivehető volt... vasárnap reggel újra tesztelek, gondolom ha pozi, akkor kicsit erősebbnek kell majd lennie.
2017. nov. 17. 20:44
 13/17 anonim ***** válasza:
Mi újság kérdező?
2017. nov. 19. 11:17
 14/17 anonim ***** válasza:
Na teszteltél?
2017. nov. 19. 13:59
 15/17 A kérdező kommentje:

Igen teszteltem, ugyanolyan baromi halvány... lehet a teszt ilyen, nem tudom. Jövő héten valamelyik nap veszek másik fajta tesztet.

A brutális mellfájdalom és a hasszurka még megvan.

2017. nov. 19. 18:29
 16/17 anonim ***** válasza:
Az enyém tegnap negativ lett :( nekem újra véget ért ez a hónap :( #7 -es voltam
2017. nov. 20. 10:11
 17/17 anonim ***** válasza:
Kedves kérdezö , baba volt?
2018. jan. 14. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!