Hanyadik dpo. -n teszteljek, hogy tutira kimutassa a babát (ha van)?
7-én volt pozitív az ovutesztem, 8-án pedig negatív és a hőm is megemelkedett. 8-án reggel és este voltunk együtt.
Ezek alapján hogy számoljam az ovuláció utáni napokat? Hőgörbe szerint már ma dpo.9 van. Ez így helyes??? Mai tesztem full negatív. :( Lehet még szerintetek baba? Nagyon várjuk már!
Köszönöm ha válaszoltok!
10-es erősségű teszttel akár már vasárnap-hétfőn tesztelhetsz, de csak, ha nem vagy nagyon csalódós, mert:
1. Lehet, h annak ellenére negatív, h terhes vagy (bár ez érzékeny tesztnél viszonylag ritka)
2. Lehet, h pozitívat mutat, de kémiai terhességed lesz, ami azt jelenti, h elindult ugyan vmi, de mégsem fejeződik be rendben a beágyazódás és pár nap késéssel megjön (egyes orvosok szerint a terhességek 30-50 százaléka így végződik, de ha vki nem tesztel korán, lehet, h észre sem veszi, csak azt, hogy késett két napot).
Szóval az előbbiek mérlegelésével akár tesztelhetsz előbb érzékeny teszttel, de ezen dolgok miatt szokták javasolni, h biztosabb legkorábban a nem várt menzesz napján tesztelni.
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát és a segítségét! :)
Utolsó, gratulálok a babához!
Ezek szerint akár még babás is lehetek, mert korán teszteltem. Főleg ha 9.-e a dpo1. :D Adtatok egy kicsi reményt! :)
Én 10-es teszttel 10.dpon teszteltem halvány pozitívat. A nem várt utani 2.napon meg egyből kimutatta, azonnal, ahogy felszívta a pisit :) mindkét csík ugyan olyan sötét színű volt.
A gyógyszertárban kapható 10-es teszt, azzal ajánlom csinálni 10.dpon.
Köszi neked is utolsó és gratulálok a babához!
Van itthon 10-es tesztem (netről rendeltem), azzal próbáltam. Ezért is voltam elkenődve, mert az már elég hamar kimutatná, ha lenne valaki. Ma vagyok 9.dpo-n. :)
Hőgörbe 7-re tette az ovut, ezért a mait már 10-nek hittem. Holnap is tesztelek mindenképpen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!