Fejfájás és szokatlan fázósság? Lehet baba a dologban?
Mèg valaki ma új tünettel???
Nekem ma pl.laza a szèkletem, akkor terhes vagyok???
Nem csak ezek a tünetek :D
Azért tettem fel így a kérdést, mert eddig nem voltam fázós egyáltalán, meg fejfájós sem, és most elég fura. Két takaróval vagyok becsavarva, mikor megy fűtés, és mindenki rövidujjúban rohangál.
Én is nagyon fázom az utóbbi napokban (pedig nem vagyok fázós, sőt...). Én pár napja teszteltem pozit.
Persze ez így nem reprezentatív nyilván, de nem kizárt, hogy összefügg valamilyen szinten a kettő (pl. vérnyomás, ahogy korábban írták)
Mérjél lázat.
Nekem nem egy ismerősöm küzd most lázzal és fejfájással, minden más tünet nélkül. Hozzáteszem, hogy egyik sem terhes. Ha az ember lázas, vagy bujkál a szervezetben valamilyen vírus, akkor pedig attól érezheti az ember, hogy fázik.
Szóval a tüneteid inkább valamilyen vírusos fertőzésre utal, mint terhességre. Sőt, ezek egyike sem terhesség tünet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!