Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez lehetett...

Szerintetek ez lehetett beagyazodas?

Figyelt kérdés

Roviden (ami megis picit hosszu): A ferjemmel megszakitassal vedekezunk. (Tudjuk,hogy “ez nem vedekezes”) mar van ket gyerkocunk, azert ezt a “vedekezesi” format valasztottuk,mert jelenleg nem vagyunk rajta a baba teman,de ha igy is becsusszanna,egyaltalan nem lennenk ellene :) A kapacitasunk meg van hozza mind testileg,mind lelkileg, anyagilag szinten, a masik ketto sem szenved hianyt semmiben,a ferjem kimagaslo fizetessel rendelkezik,igy a harmasiknak is tudnank biztositani azt a szinvonalat,mint amit a masik kettonek (ezt csak azert irtam le,hogy nem a vakvilagba gyartjuk a gyerekeket a csaladiert... 😄)

Na szoval visszaterve a temahoz,ugyebar megszakitas.... egyik nap fekszem a nagyobbik gyerkocommel az agyba es nezzuk a meset. Aztan egyik pillanatban a semmibol egy erzes hasitott belem,hogy terhes leszek es valami mar elindult. Nem ezzel kapcsolatos volt a mese meg semmi,tenyleg mint derult egbol a villam,ugy hasitott belem ez az erzes. Egesz delutan eszembe volt,megsem tulajdonitottam neki nagy jelentoseget,de azert a ferjemnek elmeseltem az erzest,aki megjegyzem tokre orult es remeli,hogy ugy is lesz (en meg picit varnek ha rajtam all,de ha egy picur ezt felulirja,hat legyen,nem vagyok semmi jonak az elrontoja 😃) Masnap mar eszembe se volt ez az egesz,mind addig,ameddig a ferjem haza nem erkezett este a melobol es mikor pisilni mentem,pici,barnas folyasra lettem figyelmes a wc-papiron. A mensiig 2het... Igazabol gondoltam arra is,hogy lehet az elozo ejszakai szexnel tortenhetett valami pici serules ami ezt eredmenyezte,mondjuk azt nem tudom miert estere gondolta ugy,hogy ilyet produkal. Szerintetek ez lehetett beagyazodas,vagy tenyleg csak egy serules?Ha oszinte akarok lenni,hogyha elozo nap nem hasit belem az az erzes,tuti nem tulajdonitok neki nagy figyelmet es beagyazodasra nem is gondolnek...

2017. nov. 16. 01:05
 1/8 anonim ***** válasza:
65%
Ha mensiig van két hét, akkor pont ovulálsz. Tehát vagy ovulációs vérzés, vagy jelentékteken mikrosérülés, vagy esetleg hormonprobléma. Beágyazódás semmiképp, hacsak nem a menstruációd alatt volt tüszőrepedésed 10-14 napja, de ez elég valószínűtlen.
2017. nov. 16. 04:58
 2/8 anonim ***** válasza:
50%
Ahogy az előttem lévő írta... Most tudnátok összehozni a babát
2017. nov. 16. 05:50
 3/8 anonim ***** válasza:
13%

Nekem ez nagyon èrdekes:

",a ferjem kimagaslo fizetessel rendelkezik,"

Ès te is kimagasló fizetèssel rendelkezel? Már csak azért, mert többes számban írod, hogy "igy a harmasiknak is tudnank biztositani azt a szinvonalat,mint amit a masik kettonek". Ha a fèrjeddel törtènik valami te is tudsz ilyen kimagasló szívonalat biztosítani?

A kèrdèsedre a válaszom, hogy csak sèrülès vagy ovu lesz ez, ha 2heted van a mensiig. De ha szupertermèkeny vagy ès nagyon bele is èled magad, akár lehetsz terhes is 2hèt múlva. Pont mint a barátnőm(nem te vagy?), ránèznek ès terhes, aztán sopánkodik, hogy már megint miből lesz gyed, mert ugye csak a fèrje keres "kimagaslóan" (ami annyira nem is kimagasló, csak az ő bevètelèhez kèpest magas)

2017. nov. 16. 05:54
 4/8 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem is inkabb ovuverzesrol lehet szo, mintsem beagyazodasrol.

Utolso, megis milyen indittatasbol turkalsz mas penztarcajaban? (Ne valaszolj, koltoi a kerdes...)

2017. nov. 16. 08:06
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

De válaszolok, ha megengeded 😂szabad?

(ne válaszolj, költői kèrdès volt...)

Nen turkáltam senki pènztárcájàban, bocsika. A kèrdező írta, hogy a fèrje jól keres, majd királyi többesben folytatta. Pont leírtam, hogy van egy ilyen barátnőm,(okè a kérdező talán nem ez a kategória, de ezt nem tudjuk) rongyokban jár, mert a "jól kereső" fèrje nem ad neki pènzt ruhákra. Mèg melltartót is a fèrj vesz neki.

2017. nov. 16. 08:20
 6/8 A kérdező kommentje:
Jelenleg en nem dolgozom,ugyanis gyesen vagyok es ameddig a legkisebb gyerkoc nem lesz ovikoteles,addig tutira nem is fogok,bar a ferjem azutan sem szeretne,ami meg eddig nincs eldolve. Ha valami oknal fogva kiesne a ferjem fizetese,akkor sem lenne tul nagy a baj,ugyanis ha innentol kezdve nem dolgozik egesz eletebe egyikonk se,halistennek akkor sincs tul nagy baj es meg igy is atlag feletti lenne a gyerekeink szinvonala. Ha netalantan (soha nem legyen igy,es nem is valoszinu,hogy lesz) elvalna a ferjem,meg akkor is lenne boven annyim,amibol eltartom a gyerekeket eletuk vegeig,plussz a gyerektartas,illetve nyilvan az en csaladom is segitene. Es valoszinuleg meg abban az esetben sem lennek raszorulva a munkara. Nyugodtan turkalj a penztarcamba 😄 nem veletlenul irtam,hogy nem a csaladi miatt szulom a gyerekeimet,mint itt jonehanyan. Konkretan az elso gyerekemre 2eves koraig egy forintot sem kaptam az allamtol,de igazabol fel sem tunt. Remelem kielegito valaszt tudtam adni a penztarcank allapotaval kapcsolatban.
2017. nov. 16. 11:48
 7/8 anonim ***** válasza:
53%
😂 😂 😂
2017. nov. 16. 12:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Pfff. Xd
2017. nov. 16. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!