Van valaki, aki a 9 dpon egyértelmű, egész erős pozitívat tesztelt?
Figyelt kérdés
Meglep, hogy ilyen erős lett esti pisiből. Remélem nem baj, másik babámmal is látszott már a 9 dpon, de az még olyan szemmeresztős volt!2017. nov. 15. 18:34
4/13 anonim válasza:
Ez nem egész erős, inkább halványnak mondanám. Gratulálok! :)
5/13 anonim válasza:
Ez halvany. Ha eros lesz azt eszreveszed. Amugy :JELEN!
23HKM
6/13 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, hogy a 9dpo-hoz képest erős! Nyílván annyira nem erős, mintha egyforma volna a két csík, csak van akinek a 14 dpon lesz ilyesmi és kicsit megijedtem! :D
2017. nov. 15. 19:07
8/13 anonim válasza:
Én ikrekkel teszteltem anno ilyesmit, este.
9/13 anonim válasza:
Az enyém is viszonylag erős a 9.dpo-hoz képest, de azt már láttad :P :D (egyébként nekem is azt mondta tegnap valaki viccesen, hogy tuti ikrek...)
D.
10/13 anonim válasza:
Soha de soha nem erdemes egymas pisis tesztcsikjahoz merni a sajatotokat, mikor tanuljak ezt meg a nok?
Minden szervezet mas.
Minden teszt mas.
Nem mindenkinek ugyanugy novekszik a hcg szintje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!