Van rá esély, hogy terhes lettem?
Pénteken múlt el a vérzésem. Fogamzásgátlót szedek 2 éve.Hasmenésem nem volt nem hánytam,időben vettem be a gyógyszert. Antibiotikumot se szedek.Szombaton feküdtünk le,óvszer nélkül,de nem bennem ment el viszont 4x csináltuk. Alapból ha akarnék is gyereket rizikós lenne mert PCOS-m van .De egy két napja azt érzem néha,enyhén mintha kicsit görcsölne a hasam.Mint amikor meg jön előtte. Hátam is fáj néha. Nem tudom hogy összefüggésben van e de lehetséges hogy terhes vagyok?
Tudom hogy a leírtak alapján ez butaság. De nem egy sztorit hallani amiben gyógyszer pontos szedése mellett terhes lett valaki.
Aggódok és a következő menstruációm 3 hét múlva jön meg,addigra pedig szét fogom idegeskedni magam.
Van aggodalomra okom?
Előre köszönöm a válaszokat.
Csináltam egy tesztet és negatív lett.
Csak azért mert két hete is lefeküdtünk egyszer és ha azt nézzük akkor már nem korai.
Menzeszem 2 hét múlva kéne hogy megjöjjön. Előtte még csinálok egyet.
Nagyon remélem hogy nem estem teherbe.
nagyon aggódok
De ez a gyenge görcs meg néha néha szurkálás még mindig van.
Tényleg nem erős.
De nem értem az egészet.
Ez aggaszt igazából.Különben nem idegeskednék hogy terhes vagyok e vagy sem...
Gyógyszert szedsz helyesen szabályokat betartva, teszted negatív! Egyszerűen lehetetlen hogy terhes legyél!
De tudod mit szerintem holnap menj el dokihoz, remélhetőleg neki elhiszed majd. A saját megnyugtatásod kedvéért.
Szedtem én is gyógyszert és voltak ilyen "fura tapasztalataim". De ez nem a terhesség jele! Mint mondtam a szervezeted nem egy robot, ezerféle oka lehet annak hogy most ilyen érzéseid vannak. Én azt is el tudom képzelni hogy már bebeszéled kicsit a dolgokat...
Nem vagy terhes. Nyugi.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Nem volt még ilyen.
Azért mert eddig mensi előtt tapasztaltam csak ilyen tüneteket.
De most mensi után van ez egy héttel.És nem tudtam hogy miért van ezért pánikoltam be .
Ami zavar hogy ha terhes is lennék a teszt még nem mutathatná ki..Tehát ez az egy teszt nem biztos hogy igaz.
Szerencsére semmi kirívó tünetem nincs.Amit írtam is.Alhasamon tompa fájdalom,inkább nyomás.Néha aprót szurkál ott lent a petefészkemnél gondolom. Meg egy kis hüvelyi folyás.Fehér és elég bűzös.
Csak ez pont elég zavaró ahhoz hogy feltűnjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!