Krémes méhnyaknyák?
Ebben a hónapban ovuteszteltem,de sajnos kevés tesztem volt itthon így abból nem derült ki,hogy volt e ovum..a hőm szerint még nem :( Viszont tegnap óta erős alhasi fájdalmaim vannak,olyan érzésem van mintha fel lenne fújva a méhem mint egy lufi és ez a feszítő nyilalló érzés kisugárzik a gátamra,végbelemre is. Az elmúlt pár napban volt tojásfehérje nyák,viszont ma már más volt..ez lenne a krémes nyák? [link]
Ill. normális ez a feszítő alhasi fájdalom? Azért lenne mert nem tudott megrepedni a tüsző és nem is volt ovum?
Itt a görbém:
Hö alapján nem volt még ovu az tuti. A nyákra nehéz alapozni, nem mindenkinek van tojásfehérje ovukor.
Ovu tesztelni pedig úgy érdemes, hogy veszed a legrövidebb ciklusod kivonsz belőle 16ot és ami kijön nap (pl 28 napnál 28-16=12 naptól) tesztelsz minden nap míg pozitív utáni első negatív naphoz érsz. Ha soha nem pozi akkor addig folytasd míg a leghosszabb ciklusod -10 napig nem érsz.
Így egy-egy nap csak pazarlás.
Vegyél fastesten vagy vaterán teszteket az olcsóbb és nem gond ha sok kell belőle.
Máskor is volt már ilyen feszítő érzés.Ma már nem olyan durva,alig veszem már észre és a puffadás is szinte teljesen elmúlt már.
A tesztet azért kezdtem ideje korán,mert a hőmet már méregetem egy pár hónapja (a ciklus.hu-n vezetem is) és volt már hogy a ciklus 10. napján ovuláltam (elméletileg) viszont olyan is van hogy a csak a ciklus 18. napján.Most viszont aggódom,mert a 20. napomnál járok és még mindig nem volt ovum (a melleim sem fájnak pedig ovu után mindig szoktak) :( A ciklushosszaim általában 28 naposak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!