Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes vagyok? A terhesség...

Terhes vagyok? A terhesség alatt végig menstruálni fogok?

Figyelt kérdés

augusztusban terhes voltam és egy sűrgős bavatkozást kellett végezni hogy életben maradjak,nem méhen kívül volt a baba rendes terhesség volt de sajnos a műtét után elment,nem gondoltam akkor hogy terhes lennék mert rendesen menstruáltam most is ez a helyzet olyan érzésem van mint akkor ,5 napig megvolt ,de most mindentől hányingerem van

sokat szédölgök!Előfordulhat hogy végig lesz mensesem?

Írjatok volt valaki ilyen helyzetben?

2008. okt. 23. 13:55
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem kizárt, hogy te azok közé tartozol, akik közben menstruálnak. Ha csak emlékszik a szervezet, és ezértcsinálja, akkor hidd el, semmi gond!

A tüneteid egyébként terhestünetek is lehetnek, én azt javaslom, hogy csinálj tesztet mindenképp, ki kell mutatnia a "mensi" 3.-4.napja környékén!

Drukkolok!

2008. okt. 23. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!