Szerintetek jelent bármit is az, hogy az ovum óta (amikor 36,2 volt a hőm) folyamatosan 37 fokot mérek reggelente? )
Annyit jelent, hogy megvolt az ovulációd és normális mennyiségű a progeszteron a szervezetedben. Sajnos másra nem lehet következtetni.
Nekem 37,2 volt a mensi előtti napon másnap 36,4 és meg is jött. Ilyenkor semmi nem mond biztosat, sajna várni kell.
Ohh, értem. Köszi, hogy írtál.
Legalább az első fele nagy valószínűséggel adott volt ebben a hónapban (ovu, ill. megfelelő időben együttlét).
Azért reménykedem, hátha fent marad a hőm pár napig, és hátha pozit tesztelhetek végre.
Ha több ciklus alatt höméröztél volna már, talán jelenthetne.
Mert nekem pl csak terhesen ment fel 37-37,1fokig a gyerekeimmel(de az sem rögtön, hanem a 6-8 dpo-tol), nem terhesen max 36.9 volt.
Ha nem esik le, majd akkor...! :) Drukkolok!
Igen , azt jelenti termelodik progi.
Nekem.babás hő olyan volt mint a tobbi
Csak nem esett le mensi reggelén
Bocsi, nem néztem azóta a kérdésemet. Az elmúlt 1,5 hétben előttem egy tucatnyi tesztet, folyamatosan erősödnek, a ma reggelin már erősebb volt a tesztcsík, mint a kontrollcsík.
Dokinál még nem voltam, mert mensi szerint még csak tegnap töltöttem az 5 hetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!