6 hónapja hagytam abba a gyógyszer szedését. A menzeszem 2 hónapja nagyon rendszertelen. Most is késik 5 napja. A mellem érzékeny, száraz is kicsit a "közepe":) Ez már talán lehet a baba jötte?
Figyelt kérdés
Nagyon várjuk már.Persze nem görcsösen csak egyszerűen szeretnénk már!:)2007. nov. 26. 10:18
1/2 anonim válasza:
Nekem miután abbahagytam a gyógyszert,nem jött meg 2 hétig.
Aztán helyreállt és következő hónapban pozítiv volt a teszt. 5 nap késés után!:)
Szorítok!
Egy 8 hetes kismami
2/2 anonim válasza:
Persze, ha nem védekeztek akkor lehet baba. A rendszertelenség még nem akadály, nekem is az volt, bár nekem a gyógyszer abbahagyása után 2 hónappal sikerült a baba.Sőt, én onnan tudtam, hogy már valószínű sikerülhet a baba mikor rendszertelenné vált újra a menszeszem, mert ez jelentette azt, hogy már nincs gyógyszer a szervezetemben. Valószínű nálatok most történt ezt meg, így szerintem nagy az esélye a babaának. Nagyon szorítok!! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!