Megneznetek a tesztem? Ez most pozitiv vagy negativnak szamit? Nem tudom eldonteni.
2017. nov. 9. 11:46
11/11 A kérdező kommentje:
Amazon teszt (10-es)
Igen azert szedtem szet hogy jobban lassam. Rozsaszines arnyalata volt, de nem volt tul hatarozott a csik. En is tudom hogy az ilyen sok napos kesesnel mar jobban kene mutassa de nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem volt egyszer olyan hogy mensi elotti napon estem teherbe, masnap megjott, a kovetkezo meg mar nem. Ezert gondoltam hogy ha mensi elotti napokban sikerulhetett akkor azert nem jott meg es ezert csinaltam a tesztet is.
2017. nov. 10. 08:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!