Vaterás teszt mennyire megbízható?
Figyelt kérdés
12 dpo-n vagyok,most csináltam délután egyet és halvány pozitív lett,ha sikerül töltök képet.2017. nov. 8. 14:45
11/25 anonim válasza:
Mennyi ido alatt jott ki a masodik csik? Gratulalok!!!
Nekem a 12.napon halvany pozi volt,azota hol ugyanolyan hol meg semmi,nedvesen latszik de van amelyik szaradas utan eltunik,ilyent hallottatok mar? Holnap gyogyszertarival tesztelek.
12/25 A kérdező kommentje:
Elég hamar előjött.Ma reggel nem csináltam elég kapkodósra sikerült a reggel,de később megpróbálom.
2017. nov. 9. 07:54
13/25 anonim válasza:
Tudom ilyenkor nehez de varjal a holnap reggelig,szep erosnek kell lennie mar.
14/25 A kérdező kommentje:
Reggel is csinálok,de muszáj ma is...látnom kell a csíkot.Nyomós okom van rá sajnos.... 😕
2017. nov. 9. 08:27
16/25 A kérdező kommentje:
Kb 1 perc után 2órás pisilés után.
2017. nov. 9. 09:04
17/25 anonim válasza:
Ez gyönyörű pozitiv !
A kérdésedből nem derül ki konkrétan hogy örülsz ennek vagy sem ? Gratulálhatunk ??:)))
18/25 anonim válasza:
Juhuuuuu. Ez csodaszép. Gratulálok 🤗
19/25 A kérdező kommentje:
Örülök igen,egy vetéléssel a hátam mögött nagyon boldog vagyok.
Holnap reggel csinálok megint.
2017. nov. 9. 11:18
20/25 anonim válasza:
Ma vagyok a 12. Dpon. És a mai tesztem ilyen. Ez délutáni, de a raggeli is így nézett ki: [link] én szeretem, mert hamar mutatja a második csikot, és megbízható. Nem szokott nekem allpozit mutatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!