PPy 20 kérdése:
Kesik a menszim kb 3-4 napja, ma csinaltattam egy tesztet. Az elsot nem tudom eldonteni, a 2. negativ. Szerintetek? Csatolok kepet!
Figyelt kérdés
2017. nov. 7. 22:23
11/19 anonim válasza:
Ha a 2. negatív nem reménykednék , hogy az 1. pozi.
12/19 anonim válasza:
Ez egy értékelhetetlen teszt sajnos. De milyen teszt ez? Alapból fura. A felirat sem látsziik a végén. Vagy szétvágtad?? Vagy a vuzeletsugaras tesztből szedted ki??
13/19 anonim válasza:
Most nézem, te a teszt hátulját fényképezted? A felirat azért látszik alig, meg forditva van...
14/19 anonim válasza:
A másik kérdésednél nem kaptál elég választ. Nem volt elég? És még mindig azt mondom minek vágód szét a tesztet. Ez így értékelhetetlen. Nem véletlenül olyan vastag amilyen. Nem azért akkora hogy unatkozó nők szetvagdaljak. Árra van a papir boltba megfelelő kivágós papir. Vegyél olyat. Negativ....
15/19 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó ! Ez az első kérdés amit kiírtam, oké , felfogtam, negatív! Persze unatkozom , azért vettem csak a tesztet. Ne szórakozz már !
2017. nov. 8. 07:19
16/19 anonim válasza:
Pedig nagyon ugy nez ki.hogy szetvagatad.... De minek....ertekelhetetlen
17/19 anonim válasza:
Tényleg értékelhetetlen ez így. Szerintem szét is van ázva. Legközelebb mindenképpen figyelmesen olvasd el a beteg tájékoztatót, egyikben sem találsz olyat, hogy a tesztet szét kéne szedni.
Azért én drukkolok tényleg
18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, egyébként ez volt az első próbálkozás , egyben az első teszt is amit csináltam. Ezért nem is értettem mi az a folt benne. De akkor én szúrtam el. Ma reggel meg csináltam egy másikat. Egyértelműen negatív. Nem baj , majd legközelebb..
2017. nov. 8. 10:05
19/19 anonim válasza:
Ha nem jön meg a menszeszed két nap múlva sem akkor azért tesztelj újra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!