Terheségi teszt 2 nagyon halvány pozitiv . Terhes vagyok?
Sziasztok. Nekem is kesik,2 tesztet csinaltam. A Tegnap delelotti szemmel lathatolag erosebb a mai reggeli elsobol viszont halvanyabbat teszteltem.
Szeretnenk nagyon babat. Biztosra vehetem hogy a teszt nem csap be?
[URL= [link]
kepfeltoltes.eu/view.php?filename=76420171107_145720.jpg
Remelem most jo lesz :)
Ohhh szuper! Ez egyértelmű pozitív mindkettő! Nekekm is a délelőtti és esti mindig erősebb volt, mint a reggeli. Ezen ne aggódj! :) Gratulálok! Csütörtökön pedig nekem szoríts, tesztelek!
Kedves Kérdező! Veled mi újság? Jártál orvosnál?
Sziasztok! 😊
12# szerintem is terhes vagy! Egyertelmuen ott a csik! 😍
Igen ma elmentem a dokihoz de nagyon lekezelo volt velem..Mivel voltam nala 1honapja korul es beutalt az enokrinologiara (hormondoki) de oda csak januara kaptam idopontot.. es azt mondta ,hogy nem tud velem addig mitcsinalni mig nincs ott eredmenyem.
Es meg sem vizsgalt ..o ennyivel be is akarta fejezni a beszelgetest .. Ekkor mondtam neki ,hogy de szeretnek megbizonyosodni rola ,hogy van-e baba vagy nincs.. mivel a teszteken latni a halvany csikot.. es igy adott menotestre beutalot..csutortokre meg lesz az eredmeny... nagyon felek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!