Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesség előtt az Elevit...

Terhesség előtt az Elevit tablettától lehetséges hizni?

Figyelt kérdés
2008. okt. 22. 21:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen,a sok vitamintól jobb lehet az étvágyad,ami plusz kilókat is hoz.
2008. okt. 22. 21:24
 2/6 anonim ***** válasza:
32%
Igen, sőt az orvosok sem nagyon ajánlják már a terhességi vitaminokat, mert túl nagyok lesznek a babák. Ez a tipikus átesés a ló túlsó oldalára...
2008. okt. 22. 21:40
 3/6 anonim ***** válasza:
47%
igen ez biztos.
2008. okt. 22. 21:41
 4/6 anonim ***** válasza:
47%

Szia!

Lehet,SŐT!

Amerikában ráadásul már betiltották, mert káros anyagokat is találtak benne... nézz utánna.

Ajánlanám inkább a gravidát, vagy bármilyen vitamint ,csak ha teherbe estél , szedjél mellé folsavat is!

2008. okt. 22. 21:44
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én szedtem a terhességem előtt, meg majdnem végig a terhesség alatt is, és semmi gondom nem volt vele, a kisfiam sem született óriásnak. (3450 g)

Egy ismerősöm viszont azért nem szedte a terhesség előtt, mert szerinte hízott tőle. Azt hiszem, aki könnyen hízékony, arra hasonló hatással van.

Viszont valamit mindenképpen javasolok szedni, amiben folsav is van.

2008. okt. 22. 21:48
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Tulajdonképpen akár a Béres csepptől is lehet hízni, meg az összes többi vitaminkészítménytől. Egészen pontosan nem magától a vitamintól, hanem attól, hogy a vitaminbevitel fokozhatja az étvágyat. De egyáltalán nem kötelező hízni tőle, oda is lehet figyelni, valamint amint a szervezet hozzászokik a rendszeres vitaminfogyasztáshoz megszűnik az étvágynövekedés és minden visszatér a régi kerékvágásba.

Én a teherbeesés előtt folyamatosan szedtem már a terhesvitamint, nem minden nap, de minden másnap. Novemberben kezdtünk el próbálkozni, akkor kezdtem el a vitamint is és márciusra estem teherbe. Egy grammot sem híztam tőle. A teherbeesés előtti hónapban leraktam a cigit is. Akkor viszont egyből felugrott öt kiló.

Ezt csak azért írtam le, hogy ha nem érzed teljesen kielégítőnek a vitaminbeviteledet, akkor ne tagadd meg magadtól és a babádtól a terhesvitamint csak amiatt, mert a hízástól tartasz. Lehet vitamin nélkül is harminc kilót felszedni és azzal is tizet... Egyáltalán nem ez a fontos. És a babák sem a vitamintól nagyok (soha senki sem tudta bizonyítani), ha bárki rákeres, akkor hamar rájön, ha generációról generációra nagyobbak az átlagméretek, nem most kezdődött el ez a folyamat.

(Ne legyünk buták és földhözragadtak. Csúnya példa, de egy kedves ismerősöm azért dohányozta végig a terhességét és azért nem szedett vitaminokat, mert az elhízástól félt. Ha úgy nézzük bejött neki az élet, hat kilót hízott csupán, túlhordással szült egy alig két kilós babát. Nem lett óriásbaba sem, kanyar nélkül megszülte, a lánykori ruháiban hagyta el a kórházat. Nem szoptat, félti a melleit. Mindez nem is lenne gond, ha mindezzel csak a saját életét befolyásolná.)

2008. okt. 22. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!