Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek? Ez pozitív teszt...

Szerintetek? Ez pozitív teszt lehet?

Figyelt kérdés

ma reggel csináltam a tesztet! Szerintetek ez pozitív? Vagy holnap csinàljak egy újabbat! Ezt corax tesztel csináltam, de most vettem clearblue-t is. Mellékelem a kép linkjét!

[link]

Nagyon szeretnénk babát a férjemmel! Remélem ez azt jelzi :)

Köszi a válaszokat!

2017. nov. 3. 15:22
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
22-es voltam. Nekem is volt ilyen coraxom...
2017. nov. 8. 12:34
 32/41 A kérdező kommentje:
voltam ma dokinál.. hát még mindig megvan a PCO-m .. terhesség az ultrahang alapján nem állapítható meg, de nem zárta ki teljesen, mert a méhnyálkahártyám is szépen megvan vastagodva ami két dolgot jelenthet ugye az egyik h megjön a másik hogy terhesség van a dologba.. elküldött 3 fajta vérvételre ami a tsh azaz a pajzsmirigy LH ami ugye a pete érést nezi h egyaltalan nekem van e .. illetve a hbg a1c amirol eddig még nem is hallottam es az azt nezi h mekkora a vercukor szintem illetve h mennyire befogado kepes a mehem meg hogyha van baba akkor annak 7%-nak kene lennie akkor biztos a terhesseg es ha az vagyok akkor mennyire van veszelybe a baba.. szoval gondolom a halvany pozi teszt es a barnazas miatt kuldott el ilyen vizsgálatokra illetve a PCO miatt mert hat ha van baba akkor veszelyeztetve lenne ezaltal es am is mindenkeppen hormonokat kell majd kapjak.. uh még mindig nem lettem teljes mertekben okosabb de ő legalabb torodott velem.. meg az a szivas h 3 hetet kell varnom :(
2017. nov. 8. 15:15
 33/41 anonim ***** válasza:
Szerintem a betegséged miatt barnáztál. PCOS-nél nem igazán lehet megmondani, hogy mikor fog megjönni. Kezelve van a betegséged? Húgomnak egy kis segítség kellett így a Babához, de sikerült, peteérése se volt.
2017. nov. 8. 15:16
 34/41 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. PCOS-hez szokott társulni inzulin rezisztencia és az nehezíti a teherbeesést. Sokszor egy kis gyógyszer és diéta után néhány hónapon belül sikerülni szokott a Baba:).
2017. nov. 8. 15:21
 35/41 A kérdező kommentje:
Az eredmények után már több mindent fogok tudni, de a pozi teszt miatt nem akarta kizárni a terhességet sem.. remélem ha 3 hetet kell is várni okosabb leszek! Bízok ebben az orvosban mert a sok hülye sztk-s orvosok nem tudták megállapitani hónapok alatt a PCO-t ami neki egyből sikerült. Állandóan csak a norcolut gyógyszert kaptam, mert szerintük az megoldás volt h mindig azzal hozzák meg a menzeszem.. csak egy magándokihoz kellett elmennem aki rögtön látta h mi a baj.
2017. nov. 8. 15:40
 36/41 anonim ***** válasza:
Szerintem addig tehetsz annyit, ártani nem árt, hogy elkezdesz egy inzulinrezisztencia diétát. Nézz utána, annyi igazából a lényege, hogy a szémhidrátot minimálisra kell csökkenteni. Barátnőméknek 6 évig nem sikerült a baba, volt inszeminációjuk, lombik és végül kiderült, hogy a lánynál minimális inzulinrezisztencia van, amit előtte nem vettek komolyan. 3 hónap diéta után spontán sikerült a Baba, már 1 éves. Nem mondom, hogy az a bajod, de lehet így előre is tudsz cselekedni;).
2017. nov. 8. 21:12
 37/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm ! :) hát ez amúgyis csak az előnyömre válhat :)
2017. nov. 8. 21:47
 38/41 anonim ***** válasza:
Én is most szeretném elkezdeni:).
2017. nov. 8. 22:34
 39/41 A kérdező kommentje:
Nekem most jöttek elő “ jelek “ .. 3 napja kemény fejfájás.. szédelgés.. rossz közérzet.. és ami eddig jó volt vérnyomás most 105-107/60-70 szóval alacsony így 27 évesen. Ezek kb most 3 napja jöttek elő és folyamatos. Valamint gyomorégés és néha hányinger de az ritkán. Bizakodunk azért erősen és nehéz lesz ezt a 3 hetet kibírni.
2017. nov. 9. 14:36
 40/41 anonim ***** válasza:
Ha a terhességtől vannak ilyen tüneteid, akkor 5-6 hetes terhesnek kell lenned és réges-régen kimutatna a teszt. Azóta nem tesztelémtél? Amíg nem jön meg bizakodj és próbálkozzatok;)!
2017. nov. 9. 16:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!