Peteérésem van és közben gyulladás is van hagyjuk ki a próbálkozást ebben a ciklusban?
A derekam erősen fáj és mindkét petefészkem.olyan mintha ezer tű lenne benne és élesen nyilal. Ezért voltam nőgyógyászati vizsgálaton és modta az orvos hogy peteérésem van de gyulladást is lát irt fel klion tablettát és klion hűvelyi kupot is a férjemnek is írt ki külön klion tablettát.
Mi eddig próbálkoztunk baba ügyben. De ilyenkor ki kéne hagyni? Vagy ti próbálkoznátok,tovább?
Már sajnálom hogy nem kérdeztem meg az orvost!
Köszönöm szépen előre is.
Próbáltam itt utána olvasni ilyesmi probléma téma körben de nem igazán értem. Mármint az tiszta hogy gyulladás és fertőzés miatt nem ajánlott de a teherbe esésbe ilyenkor nem tudtam eldönteni hogy tilos e?!
Elvileg 6 hétig nincs kapcsolat a magzat és az anyuka közt. Ezt olvastam. Ez a klion kúra 10 napig tart. És ha netán együtt lennék a férjemmel és sikerülne a baba addigra le járna bőven. Lehet nem így van nem akarok erőszakosan igazamat állítani vagy annak fel tüntetni magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!